MENU
Welkom bij het jubileumevent van Mercy Ships

Welkom bij het jubileumevent van Mercy Ships

02 okt

Op vrijdagavond 5 oktober 2018, exact 40 jaar geleden dat de Anastasis werd aangekocht, komen we samen in de Basiliek in Veenendaal. Dankbaar blikken we terug, maar kijken we ook de toekomst in. Voor nog meer impact, hoop en genezing in de levens van de allerarmsten in Afrika. Met volle kracht vooruit!

Het belooft een vol en veelzijdig programma te worden! We zijn enthousiast en dankbaar dat de volgende artiesten meewerken aan het jubileumevent:

Joke Buis
Joke Buis is zangeres. Ze heeft meerdere cds uitgebracht zoals Sing over me, Johannes de Heer (studioversie) en Kerst bij Joke Buis. Regelmatig is ze te horen bij Groot Nieuws Radio. Tijdens de avond zal ze verschillende liederen ten gehore brengen. Kijk voor meer informatie op www.jokebuis.nl.

Gert van der Vijver
Gert is zandkunstenaar. Als geen ander weet hij mensen te verrassen met zijn inspirerende zandtekeningen. Tijdens de avond zal hij het werk van Mercy Ships op een unieke wijze naar voren brengen. Meer informatie op www.zandkunstenaar.nl.

Dywel Braaf
Dywel Braaf (20) is een bijzonder, jong en getalenteerde pianist. Daarnaast is hij een liefhebber van Bach. Dywel: Ik heb dit talent van God gekregen en ik dien God met heel mijn hart en met alle muziek die ik maak, geef ik Hem de eer. Hij staat centraal in mijn leven.

Special guest: Carys Parker
Carys Parker, dochter van Mercy Ships chirurg dr. Gary Parker, heeft tot haar 18e aan boord gewoond en vertelt op deze avond haar unieke verhaal. In het afgelopen jaar liep ze op de Africa Mercy stage als geestelijk verzorger. Daarnaast vlogde ze er vrolijk op los. Bekijk hier haar video's.

Presentatie
Presentator van de avond is onze eigen bestuursvoorzitter: Jan van den Bosch!

Aanmelden
In verband met de organisatie is aanmelden verplicht.

Locatie
De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

Tijd
Zaal open vanaf 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Einde avond: 22.00 uur

Vragen
Voor vragen over het evenement kunt u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Komt u er dan nog niet uit? Neem contact op met het telefoonnummer 010-3107909.

Datum: 2 oktober 2018
Auteur: Mercy Ships
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.mercyships.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: