MENU
Crowdfunding voor online dagboekje voor kinderen

Crowdfunding voor online dagboekje voor kinderen

02 okt

Als christelijke ouders willen we onze kinderen graag het geloof meegeven. Dat kan een uitdaging zijn, zeker in de huidige tijd van moderne media. Kinderen kijken liever op een scherm dan dat ze lezen uit een boek. Hoe zorgen we dat Bijbelverhalen interessant blijven? Imke Wijnhorst (Stichting Gezinsfundament) deelt haar gedachten hierover.

Imke: “Een aantal maanden geleden gaf God me het idee om een dagboekje te gaan schrijven voor kinderen. Het thema waar ik aan dacht, is ‘Overwinnaars’. Ik wil kinderen graag laten zien hoe zij samen met Jezus als overwinnaars door het leven kunnen gaan. Toen ik hier mee aan de slag ging, rees echter de vraag: hoe zorgen we dat we kinderen écht aanspreken? Zo ontstond de gedachte om een online dagboekje te gaan maken. Een mooie combinatie waarvan we geloven dat het kinderen zal motiveren om aan de slag te gaan met Gods Woord.”

Om de kosten voor het ontwikkelen van dit online dagboekje te kunnen realiseren, is Stichting Gezinsfundament gestart met een crowdfunding actie. Inmiddels is vier dagen na de start hiervan al 11% van het doelbedrag binnengekomen. Ouders, maar ook opa’s en oma’s investeren. Een signaal dat het aanspreekt en dat mensen erin geloven. Als dank voor hun bijdrage, krijgen mensen het online dagboekje tot hun beschikking zodra het klaar is. Donateurs geven aan dat ze het een mooi initiatief vinden en vol spanning wachten op het eindresultaat. Wil je ook meehelpen? Dat kan op gezinsfundament.nl/dagboekje. Hier vind je ook de tekst voor de eerste dag. De crowdfunding actie loopt tot 1 december 2018.

Datum: 2 oktober 2018
Auteur: Imke Wijnhorst
Website: http://www.gezinsfundament.nl/dagboekje

Dit artikel delen:

Meer nieuws: