MENU
DoorBrekers houdt Open Huis

DoorBrekers houdt Open Huis

04 okt

De deuren van DoorBrekers staan altijd voor iedereen open, maar zondag 14 oktober houdt DoorBrekers een extra feestelijke 'Open Huis-zondag', voor iedereen om eens een kijkje te komen nemen.

"De kerk is van alle tijden en heeft voor iedereen een goede boodschap: Het is altijd Gods verlangen geweest om een liefdevolle relatie te hebben met ons mensen," zegt Peter Paauwe, oprichter en senior pastor bij DoorBrekers.

DoorBrekers houdt zondag 14 oktober op elk van haar vijf locaties een open huis. De kinderen van de basisschool leeftijd hebben een eigen feestelijk programma, een SuperKids Jungle Party. Voor de allerkleinsten van 0 tot en met 3 jaar is er kinderoppas. Na de dienst zijn er feestelijke activiteiten en is er voor iedereen gratis koffie en taart.

"Ik hoor regelmatig dat mensen best graag een keer bij DoorBrekers willen kijken," zegt Paauwe. "Met deze dag zetten we de deur extra wijd open voor iedereen die altijd al een keer wilde komen. Ik begrijp ook dat mensen soms een drempel ervaren om de kerk binnen te stappen, maar dat is helemaal niet nodig. We zijn een kerk van deze tijd, met een begrijpelijke taal. De boodschap is al eeuwenlang hetzelfdeŚJezus houdt van jeŚmaar de vorm verandert met tijd, plaats en cultuur mee."

Het doel van DoorBrekers is om mensen te helpen de kerk binnen te stappen en te ervaren dat DoorBrekers een leuke plek is om te zijn. "De kerk is geen gebouw of instelling, het zijn mensen die bij elkaar komen en verlangen te connecten met Jezus. Vanaf de allereerste dag van DoorBrekers hebben we gezien dat als mensen connecten met Jezus, hun leven verrijkt wordt. En dat gunnen we iedereen."

DoorBrekers is in 2005 gestart in Barneveld door Peter & Ilona Paauwe en heeft inmiddels vijf locaties in Nederland. Elke zondagochtend is er een dienst om 10:30 uur in Barneveld, Amersfoort, Zwolle, Zeeland en in Drechtsteden. De diensten zijn ook live te volgen via DoorBrekers.tv. Kijk voor meer informatie op DoorBrekers.nl.

Datum: 4 oktober 2018
Auteur: Doorbrekers
Foto: Doorbrekers
Website: http://www.doorbrekers.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: