MENU
Familiedagen breidt uit met vernieuwd podiumprogramma

Familiedagen breidt uit met vernieuwd podiumprogramma

09 okt

Het podiumprogramma van Familiedagen in Evenementenhal Gorinchem is vernieuwd. Er is muziek van onder andere Elise Hout, André Nieuwkoop, het duo Joost van Belzen en Peter Wildeman en Pieter Heijkoop.

Een nieuw onderdeel op Familiedagen Gorinchem is het Kennislokaal met lezingen en workshops. De zevende editie van Familiedagen Gorinchem vindt plaats in de herfstvakantie op D.V. dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 oktober 2018.

Muziek, shows en presentaties
Het vernieuwde podiumprogramma bestaat onder meer uit bruidsmodeshows, orgelbespeling, solo-optredens, presentaties, samenzang en optredens van christelijke koren. “Het podiumprogramma is daarmee vele malen uitgebreider dan voorheen. Er zijn ieder uur meerdere activiteiten voor zowel jongeren als ouderen”, zeggen organisatoren Arjan Klein en Nadine van Heijst. Het volledige podiumprogramma staat op de website van Familiedagen.

Het Kennislokaal
Een nieuw initiatief op Familiedagen Gorinchem is het Kennislokaal waar inspirerende lezingen en workshops worden aangeboden. Klein: “Voor de eerste keer bieden we dit aan op Familiedagen. Net als het podiumprogramma is er in het Kennislokaal ook ieder uur genoeg te beleven: van presentaties over persoonlijke uitstraling en tips over succesvol solliciteren tot advies over (levens)testamenten, executeur en afwikkeling van nalatenschappen.

Uitgebreider animatieplein
Voor de kinderen pakt de organisatie dit jaar extra groot uit op het animatieplein. Het aantal activiteiten is behoorlijk toegenomen met onder andere Hollandse Spelen, een levend tafelvoetbalspel, de sweeper, sjoelbakken en diverse knutselactiviteiten. Van Heijst: “Natuurlijk zijn de luchtkussens dit jaar ook weer te vinden op het plein.”

Gezonder horeca-aanbod
Voor deze zevende editie van Familiedagen Gorinchem is op verzoek van bezoekers gekeken naar het horeca-aanbod. Klein en Van Heijst: “Naast de (warme) snacks bieden we onze bezoekers nu ook volop keuze uit gezonde maaltijden aan. Denk hierbij aan salade, een wrap met gehakt en ook kip met verse groenten. Net als het podiumprogramma, het kennislokaal en het animatieplein zijn ook het eten en drinken inbegrepen bij een toegangskaart. We bieden voor deze editie volop extra’s!”

Openingstijden Familiedagen Gorinchem
Familiedagen Gorinchem vindt plaats in de herfstvakantie: D.V. 23, 24 en 25 oktober 2018. Het event is op 23 en 24 oktober geopend van 12.00 tot 20.00 uur en op 25 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie over Familiedagen in Evenementenhal Gorinchem:

Datum: 9 oktober 2018
Auteur: Patrick Drenthen
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.familiedagen.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: