Kerstfeest in de Stad: Eerste editie dit jaar vanuit Rotterdam

De eerste editie van ‘Kerstfeest in de Stad’ vindt plaats in Rotterdam en geeft nieuw elan aan wat we sinds 2012 kennen als ‘Kerstfeest op de Dam’. Het televisieprogramma is uitgegroeid tot het jaarlijkse nationale kerstevenement op NPO 1.

Vanaf 2018 verplaatst het evenement zich elk jaar naar een andere stad. Samen met alle Rotterdammers laten we deze decemberavond Nederland weten dat we samen Kerst vieren. De locatie is het Grotekerkplein voor de ingang van de Sint-Laurenskerk.

Vanzelfsprekend blijven bij ‘Kerstfeest in de Stad’ de muziek en de optredens van de bekende artiesten met de Eric van Tijn-band het warme hart van dit televisie-evenement. Maar er is meer: tijdens ‘Kerstfeest in de Stad’ is er dit jaar een lichtjestocht door de stad en luisteren we naar indrukwekkende verhalen van mensen die geholpen zijn door het Leger des Heils.

Met het thema #jebentnietalleen steken Rotterdammers zo iedereen die zich wel eens eenzaam voelt een hart onder de riem. Juist met kerst, als we extra tijd maken voor elkaar. Een speciaal koor van echte Rotterdammers zet dit jaar deze kerstboodschap kracht bij.

Op later tijdstip wordt bekend gemaakt welke artiesten er deelnamen aan de eerste editie van Kerstfeest in de Stad. De opnames vinden plaats op 9 december.

Eerste Kerstdag 25 december om 20:20 uur op NPO 1

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
09-10-2018
Media
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies