MENU
Hoop in Mij-tour van Reyer krijgt een vervolg

Hoop in Mij-tour van Reyer krijgt een vervolg

16 okt

Aanbiddingsleider Reyer geeft naar aanleiding van het succes van de Hoop in mij tour dit najaar maar liefst acht vervolg-concerten verspreid over het hele land, waarin zijn goed ontvangen Nederlandstalige live worship-album ‘Hoop in Mij’ centraal staat. Voor deze optredens werkt Reyer wederom samen met ZingenInDeKerk.nl.

Tijdens de ‘Hoop in Mij’ tour wisselt Reyer optredens met volledige band af met akoestische concerten. Eén ding is in ieder geval overal hetzelfde; de nieuwe liederen op ‘Hoop in Mij’ staan centraal en worden aangevuld met ander inmiddels bekend materiaal.

“Mijn band en ik hebben intens genoten van het eerste deel van de tour” aldus Reyer. “We merken dat de liederen hun weg al hebben gevonden tot een breed publiek, wat er toe leidt dat er enthousiast en gepassioneerd wordt meegezongen. Het is zo mooi om met jong en oud uit het hele land dezelfde God te aanbidden. Vanuit dankbaarheid, maar ook met ruimte voor vragen en kwetsbaarheid. Deze balans heeft de eerste tour al prachtige aanbiddingsconcerten opgeleverd”

Reyer van Drongelen (artiestennaam ‘Reyer’) wordt regelmatig beschreven als een muzikale duizendpoot. Het grote publiek leerde hem de afgelopen jaren met name kennen als bandlid van de BEAM Worship band en de begeleidingsband van Opwekking. Daarnaast is hij als dj actief en produceert hij regelmatig remixes van bekende aanbiddingsliederen. Op ‘Hoop in Mij’ laat Reyer zijn aansprekende aanbiddingsstijl horen in liederen als ‘Ik Weet Hoe Goed Mijn God Is’ (een live favoriet) en ‘Waardig Is Uw Naam’. “Het is mijn verlangen dat deze nieuwe collectie liederen echt tot kracht en toerusting zal zijn voor de kerk in Nederland” zegt hij.

29 september Vrije Evangelische Gemeente Elburg , Boterbloem 15, 8081 DK Elburg UITVERKOCHT
7 oktober Westerkerk, Hogestraat 52, 7122 BW Aalten
4 november GKV de Ark , Rembrandtlaan 194, 9601 XD Hoogezand
16 november Doopsgezinde Gemeente Ouddorp , Dorpstienden 3, 3253 AS Ouddorp
18 november Nieuw Leven Evangelie Gemeenschap , Lauraplein 2, 2406 BB Alphen aan de Rijn
23 november Gereformeerde Kerk Enter , Rijssensweg 13, 7468 AA Enter
25 november Christengemeente Maaseik , Mgr. Koningsstraat 8B, 3680 Maaseik Belgie
30 november Pinkstergemeente Filadelfia Heerenveen , Herenwal 114, 8441 BD Heerenveen

Alle avonden aanvang 20.00 uur

Datum: 16 oktober 2018
Auteur: Events4Christ
Foto: Reyer
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: