MENU
Elevation Worship in 2019 naar IJsselhallen Zwolle

Elevation Worship in 2019 naar IJsselhallen Zwolle

02 nov

Een rondgang langs concerten de afgelopen jaren maakt één ding onmiskenbaar. Aanbiddingsmuziek zoals van Bethel Music, Hillsong en recent Michael W. Smith brengt het Nederlandse publiek massaal bij elkaar. Op 28 mei 2019 ontvangt ons land voor het eerst een collectief wat een band heeft met alle eerder genoemde groepen en artiesten. Groot Nieuws Radio presenteert: Elevation Worship in de IJsselhallen in Zwolle.

Elevation Worship is een collectief wat een veel grotere groep liefhebbers heeft dan je kunt vermoeden. De aanbiddingsband opereert vanuit de Elevation Church in het Amerikaanse North Carolina, maar haar moderne worship gaat als een lopend vuur de wereld over.
Tijdens het recente optreden van Michael W. Smith in Nederland werd dat weer eens duidelijk toen hij het lied ‘Do It Again’ van Elevation Worship’s album ‘There Is A Cloud’ vertolkte. Een nummer sdat ook veelvuldig bij Groot Nieuws Radio te horen is. De groep deelde al podia met Bethel Music, Hillsong, Jesus Culture, Housefires, Kari Jobe en Lauren Daigle. En steeds meer artiesten besluiten de muziek van Elevation te vertolken.

De reden voor al het enthousiasme is simpel te verklaren voor wie de groep ooit ‘live’ heeft meegemaakt. Aanbidding is voor Elevation Worship geen ‘genre’ of trend. Het is een levensader in de relatie met God en de groep brengt deze muziek dan ook met de passie van doorleefde gelovigen en de kwaliteit van topmusici die God het beste willen geven wat ze in zich hebben. In september verscheen hun nieuwe album ‘Hallelujah Here Below’.

Elevation Worship kun je tot een beweging rekenen die ook in Nederland momentum heeft; een geestelijk ontwaken van jongeren die in moderne, krachtige en goed verzorgde muziek een middel vindt om verdieping en intimiteit te zoeken in hun relatie met God. De liederen zijn de groep vooruit gesneld, maar het collectief heeft in Nederland nu al een groep luisteraars die enthousiaste ambassadeurs zijn. Het moge duidelijk zijn: het komende bezoek aan Nederland mag je niet missen!

Kaarten voor ‘Groot Nieuws Radio presenteert Elevation Worship’ zijn verkrijgbaar vanaf €20 . via www.events4christ.nl of tel. 0297-237172.
Datum en locatie:
28 mei 2019
Ijsselhal Zwolle
Tickets: v.a. 20.00 euro
Het betreft een staand concert.

Datum: 2 november 2018
Auteur: Events4Christ
Foto: Elevation Worship
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: