MENU
Concert Christian Verwoerd voor hulporganisatie Red een Kind

Concert Christian Verwoerd voor hulporganisatie Red een Kind

04 nov

In samenwerking met Red een Kind geeft Christian Verwoerd, samen met zijn voltallige band, een tweetal concerten. Het eerste concert vindt plaats op zaterdag 24 november in de Ontmoetingskerk in Hasselt. Het concert op zaterdag 1 december wordt gehouden in de Noorderkerk in Bunschoten-Spakenburg. Beide concerten beginnen om 20.00 uur.

Sinds 2015 is Christian als ambassadeur betrokken bij Red een Kind; een organisatie die zich inzet om kinderen in armoede toekomst te geven. Christian: "Red een Kind helpt kinderen door te investeren in gemeenschappen als geheel, zodat mensen in hun eigen omgeving opbloeien en na zeven jaar op eigen benen kunnen staan. Deze manier van werken spreekt mij erg aan."

Deze avond wordt je meegenomen in verschillende verhalen over het leven met God. Ook heb je als luisteraar de primeur van een aantal splinternieuwe nummers, door Christian geschreven in de afgelopen maanden. En natuurlijk zullen de meezingers ook niet ontbreken tijdens dit concert!

Kaarten zijn te bestellen via www.truetickets.nl/christian-verwoerd. Voor meer informatie, kijk op www.christianverwoerd.nl.

Datum: 4 november 2018
Auteur: Ard-Jan Kok
Website: http://www.truetickets.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: