MENU
DoorBrekers start nieuwe kerk in Amsterdam

DoorBrekers start nieuwe kerk in Amsterdam

15 jan

Op zondagmiddag 3 februari start DoorBrekers Amsterdam met een eerste kick-off meeting. Daarna volgen drie eerste zondagmiddagen van de maand (3 maart, 7 april en 5 mei) om de basis te leggen voor een team die deze locatie van DoorBrekers gaat trekken.

"Tijdens deze meetings delen we onze visie en strategie voor DoorBrekers Amsterdam en blikken we vooruit naar de eerste samenkomsten," aldus Peter Paauwe, oprichter en senior pastor bij DoorBrekers. "Er is ruimte om vragen te stellen en kennis te maken met leiders van DoorBrekers en andere mensen uit de regio die betrokken willen raken bij DoorBrekers Amsterdam." De vier kick-off meetings starten om 16:00 uur en zijn open voor iedereen. "Ze duren ongeveer een uur en er is uitgebreid tijd om te connecten en elkaar te leren kennen."

Amsterdome
DoorBrekers staat bekend als een kerk met de visie om nieuwe kerken in Nederland te starten. "Ons doel is mensen helpen connecten met Jezus. Door de kerk, door worship en door relaties. Want dan zien we dat levens worden vernieuwd."

"Ons hart klopte al lange tijd sneller voor een kerk in de regio Amsterdam. We hebben in de Amsterdome een fantastische locatie gevonden, centraal gelegen en goed bereikbaar met gratis parkeergelegenheid en veel ruimtes."

Start up met 20 personen
"Ons doel is om vanaf medio mei 2019 elke zondagochtend een samenkomst te hebben die start om 10:30 uur," vult Roos van Dijk aan. Roos is al vanaf het eerste begin deel van DoorBrekers en wordt samen met haar man Peter campusleider van DoorBrekers Amsterdam.

Ze krijgen in de startfase ondersteuning van zo'n 20 personen uit DoorBrekers locaties in Barneveld en Amersfoort. "Het bouwen van relaties en connecties is één van de belangrijkste dingen. De kerk bestaat uit mensen en is geen instelling of gebouw."

DoorBrekers
DoorBrekers maakt sinds de start in 2005 - met 40 volwassen en 40 kinderen - een snelle groei door. In totaal bezoeken wekelijks zo'n 2.000 mensen de diensten in Barneveld, Amersfoort, Zwolle, Zeeland en Drechtsteden. Alle diensten van DoorBrekers zijn ook live te volgen via DoorBrekers.tv. DoorBrekers bouwde in 2016 in Barneveld mee aan een groot evenementencentrum de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Datum: 15 januari 2019
Auteur: Jolke Bomhof
Foto: Doorbrekers
Website: http://www.doorbrekers.nl/amsterdam

Dit artikel delen:

Meer nieuws: