Nieuwe videoclip Trinity met inzendingen van over de hele wereld

Daags voor hun vertrek naar de Wereld Jongeren Dagen in Panama brengt Trinity een nieuwe single uit MET videoclip genaamd ‘Wherever We Go’. Een song die mensen samen brengt met video-inzendingen van over de hele wereld.

Leadzanger Elbert Smelt vertelt: ‘We leven in tijden dat er voor de lokale problemen en uitdagingen die we zien geen lokale oplossingen meer bestaan. Lokale problemen vragen om een wereldwijde blik en oplossing. Simpelweg omdat de wereld een ‘dorp’ is geworden. Maar dan wel een dorp vol contrasten, cybercrime, moderne slavernij, klimaat issues, voedselkilometers en nog veel meer naars helaas. Maar gelukkig ook een wereld van heel veel moois en hoopvols, als we elkaar maar zien staan!’

‘Maar gelukkig ook een wereld van

heel veel moois en hoopvols, als

we elkaar maar zien staan!’

Zondag vertrekken de mannen van Trinity naar Panama om te spelen op de Wereld Jongeren Dagen van de Katholieke kerk. Daarom nu dan ook een wereld-verbindende nieuwe single. Elbert: ‘Omdat we gemaakt zijn voor SAMEN. En omdat we SAMEN veel meer weten en kunnen dan in ons eentje’.

Geheel in lijn met de tekst van ‘Wherever We Go’ verzamelde Trinity filmmateriaal van over de hele wereld in samen met hun vrienden, fans en achterban. Dit alles is kundig in elkaar gedraaid door de mannen van ‘Living Image’ tot een wervelende clip waar je blij van wordt.

‘Wherever We Go’ is de tweede single van Trinity’s op stapel staande album ‘THE IN BETWEEN’, geproduceerd in Nashville door ‘award winning producer’ Ian Eskelin en Barry Weeks.

Trinity verzamelde filmmateriaal van

over de hele wereld in samen met hun

vrienden, fans en achterban.

Het album komt uit bij ‘The Fuel’ records. De band maakte reeds een radiotour langs de oos- en westkust van de VS en trad op op een hele reeks Europese festivals.

Nu staat Trinity te popelen om op te treden op het festival dat gepaard gaat met de Wereld Jongeren Dagen in Panama, waar ook de paus aanwezig zal zijn. Elbert verklaart: ‘Voor ons is het een enorme kans en ervaring om bij zo’n massaal event te mogen zijn. We noemen ons zelf al jaren met trots en bescheidenheid ‘beroepsfeestmakers’ en houden er van om waar we ook naar toe gaan contact te leggen en werelden te verbinden met muziek.

Trinity bestaat uit de drie ex-zendingskids, de broers Smelt, en hun vriend Bert Bos. Trinity gaat zich dit jaar richten op ‘Trinity Gatherings’, lokale, kleinschalige, akoestische concerten vol sfeer en ontmoeting EN natuurlijk hun nu al legendarische KerstStallenTour- concept, waarbij ze grote paardenmaneges omtoveren in kerstfestivals in de weken voor kerst.

Met hun unieke sound en ontwapenende performance trekt Trinity zo een nieuw jaar tegemoet! Maar eerst dus op pelgrimage… Volg de band via hun socials.

Trinity
Trinity
18-01-2019
Muziek
https://bit.ly/2FAgw71

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies