Operatie Mobilisatie organiseert Business Event

Op donderdag 14 februari organiseert Operatie Mobilisatie een Business Event voor zakelijk georiënteerde christenen die actief bij willen dragen aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.

Tijdens deze avond willen ze het Mission Partners Program introduceren en inzoomen op de Mission Partners – Business, waarbij ze zakelijk georiënteerde christenen bij elkaar brengen en de mogelijkheid bieden zich te verbinden aan hun missie.

Arie de Rover spreekt deze avond over ‘De Zaak van je leven’. We gaan met elkaar nadenken over nieuwe manieren om het Evangelie te verspreiden. Want het aantal mensen dat nog nooit van het Evangelie gehoord heeft, groeit nog iedere dag!

Arie de Rover spreekt deze avond

over ‘De Zaak van je leven’.

Dit evenement vindt plaats in de Kapel van het EO-gebouw aan de Oude Amersfoortseweg 79 te Hilversum. Om 17:30 is de Kapel geopend en staat er een buffet klaar. Het programma start om 19:00 en duurt tot ongeveer 21:30.

Wil je aanwezig zijn tijdens dit event? Meld je snel aan, want er is plaats voor maximaal 150 personen. Entree is gratis. Aanmelding kan via de website van Operatie Mobilisatie via de link onderaan dit item.

Waarom is OM gestart met Mission Partners

Wereldwijd zijn er ruim drie miljard mensen die niet of nauwelijks het Evangelie hebben gehoord. Dat raakt ons, omdat Jezus zelf ons in Mattheüs 28:19 oproept om te gaan en alle volken tot Zijn discipelen te maken. OM wordt gedreven door de diepe overtuiging dat ieder mens de kans zou moeten krijgen het Evangelie te horen en Jezus te leren kennen.

Hoewel de kerk groeit, komen er tóch elke dag 57.000 mensen bij die nog nooit het Evangelie hebben gehoord. Het is onze missie om daar verandering in te brengen door christenen te mobiliseren en in beweging te brengen. We denken na over nieuwe manieren om mensen wereldwijd te bereiken. Daar willen we ondernemers actief bij betrekken.

Daarom is OM gestart met Mission

Partners – Business.

We willen christelijke ondernemers en zakelijk georiënteerde christenen bij elkaar brengen en de mogelijkheid bieden zich te verbinden aan de missie van Operatie Mobilisatie, op een manier die bij hen past.

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
28-01-2019
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies