MENU
Concert Marcel Zimmer en Band in Amersfoort

Concert Marcel Zimmer en Band in Amersfoort

03 mei

Amersfoort, Ontmoetingskerk (Hart van Vathorst), vrijdag 24 mei 2019, 20:00 - 22:30 uur. Deze avond neemt Marcel Zimmer je samen met zijn band mee in de verhalen achter het ontstaan van een groot aantal van zijn liederen. Oude, bekende samenzangliederen, maar ook nieuwe luisterliederen.

Op deze manier kunnen sommige liederen die je misschien al heel lang zingt opnieuw voor je gaan leven of krijgen ze een diepere betekenis. Het zal een avond zijn van samen zingen en luisteren naar de liederen en verhalen over het leven.
Sinds 1993 is Marcel als afgestudeerd drummer aan het conservatorium in Zwolle fulltime als professioneel muzikant actief. Jaren daarvoor schreef hij al zijn eerste samenzangliederen vanuit een verlangen om de kerk in Nederland te dienen met nieuwe Nederlandstalige aanbiddingsliederen. Liederen als ‘Onze Vader’, ‘Aan uw voeten’, ‘Til mij op’ en ‘Uw genade is mij genoeg’ hebben inmiddels hun weg gevonden naar kerken en gemeenten.

De band waarmee Marcel deze avond speelt bestaat uit Robin Buenk (basgitaar), Maarten Jansen (gitaar), Job Noordmans (Drums) en Tijmen Worrell (toetsen).

Amersfoort, Ontmoetingskerk (Hart van Vathorst), vrijdag 24 mei 2019, 20:00 - 22:30 uur

Datum: 3 mei 2019
Auteur: Jaap Petrusma
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.truetickets.nl/marcel-zimmer

Dit artikel delen:

Meer nieuws: