MENU
Registratie Pinksterconferentie Opwekking vandaag van start

Registratie Pinksterconferentie Opwekking vandaag van start

01 feb

Vannacht om 00.01 uur ging de registratie voor de Pinksterconferentie 2019 open. En er waren heel wat mensen wakker gebleven om zich aan te melden en de aanmeldingen stroomden binnen. Mooi om al dat enthousiasme te zien! Het is voor ons als team een bemoediging dat er zoveel christenen naar uitzien om straks samen Pinksteren te vieren in de polder.

Vier dagen vol onderwijs, aanbidding, uitdaging om te groeien maar ook: gezellig en ontspannen samen kamperen, oude bekenden ontmoeten en nieuwe relaties aanknopen.
Als je je snel opgeeft (voor 1 april) profiteer je van het goedkoopste tarief. Ook als je van plan bent met een grote groep (meer dan 25 personen) naar de Pinksterconferentie te komen, is het slim om je snel aan te melden. De veldindeling wordt nl. gemaakt op basis van het gemiddelde van alle registratienummers van de groepsleden. Als je je snel inschrijft, heb je een lager registratienummer dan wanneer je dat pas later doet. Ook als je meewerkt krijg je trouwens een lager nummer dus hoe meer mensen in je groep meewerken, hoe gunstiger dat is voor je gemiddelde.

De 49ste editie van de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking staat in het teken van ‘DIEPER met de Geest’.

Tijdens de Pinksterconferentie willen we mensen bemoedigen en aansporen om DIEPER te gaan - door en met de Heilige Geest. Alleen als we dieper gaan zullen we meer ontdekken van Gods koninkrijk en van het levensveranderende werk van de Heilige Geest. Dat besef geeft hoop, niet alleen voor de toekomst, maar ook voor ons leven nu.

De klemtoon ligt deze conferentie op ‘met’ de Heilige Geest. Hiervoor is gekozen omdat we zelf een aandeel hebben in het werk van de Heilige Geest. De Bijbel maakt duidelijk dat we stappen moeten zetten in het leven met God, niet eenmalig, maar ons leven lang. Het is elke dag opnieuw onze keuze om onszelf over te geven en toe te wijden aan Christus, en daar vloeien concrete besluiten en acties uit voort.

Als we vol van de Heilige Geest leven en samen met Hem dieper durven te gaan, zullen we door Hem geleid worden in alle aspecten van ons leven. Dan zullen we in staat zijn om licht te brengen, om smaak te geven. De hoop vanwaaruit wij zelf leven, mogen we ook weer doorgeven aan de mensen om ons heen. Zo worden we veranderaars van onze eigen omgeving en ons land. Nederland en de wereld heeft Jezus nodig en wij mogen zijn boodschap brengen.
De Pinksterconferentie 2019 vindt plaats van 7 t/m 10 juni op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. De registratie start op 1 februari 2019. Vanaf die datum kun je je opgeven als kampeerder en/of medewerker. Meer informatie komt de komende tijd beschikbaar.

Datum: 1 februari 2019
Auteur: Opwekking
Foto: © Toff-Fotografie.nl voor christelijknieuws.nl
Website: http://www.opwekking.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: