MENU
Hanno Janse stapt over van Groot Nieuws Radio naar de EO

Hanno Janse stapt over van Groot Nieuws Radio naar de EO

04 feb

Hanno Janse neemt op 1 maart 2019 afscheid van Groot Nieuws Radio. Hij maakt de overstap naar de EO waar hij aan de slag gaat bij het tv-programma NieuwLicht. Hanno vervulde de afgelopen twee jaar de rol van eindredacteur. Daarvoor presenteerde hij programma's als De Dag Van Vandaag en De Nieuwe Morgen.

"Als presentator en eindredacteur heeft Hanno veel voor Groot Nieuws Radio betekend", vertelt directeur Wilfred Hardeman. "Het was een behoorlijke schok toen Hanno deelde dat hij ons ging verlaten. Tegelijk zijn we blij voor hem dat hij een nieuwe uitdaging heeft gevonden. We gaan zijn enthousiasme, passie en kritische blik missen!"

Hanno Janse: "Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging, maar het zal lastig worden om deze fantastische club mensen te moeten missen. Het plezier dat we met elkaar gehad hebben en de passie voor radio en onze missie die we deelden. Om daar niet meer betrokken bij te zijn, is een gek idee. Gelukkig kijk ik terug op prachtige momenten: het presenteren van meerdere programma's, de IsraŽlreis, de uitzendingen vanaf Opwekking en natuurlijk het winnen van de Gouden RadioRing samen met Tim. Ik ben trots op wat we met Groot Nieuws Radio de afgelopen jaren hebben mogen doen!"

Binnenkort verschijnt op grootnieuwsradio.nl een vacature voor de functie van eindredacteur.

Datum: 4 februari 2019
Auteur: Groot Nieuws Radio
Foto: Groot Nieuws Radio
Website: http://www.grootnieuwsradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: