Cultuurdag over millennials en talentontwikkeling

Op 7 maart 2019 organiseert Westerduin Groep en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) een Cultuurdag over millennials en talentontwikkeling. Deze dag is bedoeld voor leidinggevenden, begeleiders en HR-professionals. De cultuurdag zal uit de blokken theorie, reflectie vanuit de praktijk en een opdracht voor de deelnemers bestaan.

Blok 1 Organisatiecultuur

We leven in een tijd van transformatie. Hoe voed je als werkgever een cultuur die transformatie faciliteert? Hoe voorkom je dat je de stabiliteit niet verliest? Het is een wisselwerking tussen vaste grond en mee kunnen bewegen. De millennials hebben daarin een hele uitdagende opdracht, omdat ze veel keuzes moeten maken en ze worden daarbij veel op zichzelf teruggeworpen. Hoe kun je als werkgever een omgeving organiseren die tot gedrag leidt waar een millennial op kan vertrouwen? Hier zal de Westerduin Groep op in gaan.

Blok 2 Leiderschap

Er zijn verschillende leiderschapsstijlen die effectief kunnen zijn, maar iedereen heeft zijn eigen leiderschapsstijl. Daar komt bij dat je sowieso de leiding moet geven aan jezelf. Als je dat kan, kun je dat ook aan anderen. Als je je eigen bestaan niet op orde hebt, kun je anderen niet leiden. Drs. Jan Willem Nuis is senior docent aan de CHE en onderzoeker op gebied van complexiteitstheorie en neemt ons mee in deze thematiek.

Blok 3 Organisatievertrouwen

Alles begint en eindigt met vertrouwen. Het is de katalysator van een organisatie. Maar, hoe werkt vertrouwen en hoe organiseer je dat? Als ik me laat leiden door angst, kom ik in een vicieuze cirkel terecht. Dan is de start al fout. Dus, hoe organiseer je op de juiste manier vertrouwen in je organisatie?

Wat deze dag u oplevert

Als u aan het einde van de dag in de auto stapt, heeft u vele tools om te werken aan de cultuur van uw organisatie. Voor de thema’s organisatiecultuur, leiderschap en organisatievertrouwen met de focus op millennials heeft u handvatten om aan de slag te gaan. U heeft voor al deze blokken inzicht in hoe het vanuit de literatuur werkt, er is gereflecteerd op de praktijk vanuit Westerduin Groep en u heeft praktische tools om interventies te plegen.

Datum: donderdag 7 maart 2019

Tijd: 10.00-17.00 uur

Locatie: CHE, Oude Kerkweg 100, 6717 JS Ede

Kosten: € 149,- (incl. lunch en borrel)

Christelijke Hogeschool Ede EHE
© TOFF-fotografie Tobias Huizing
18-02-2019
Onderwijs
https://www.che.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies