MENU
Sponsorwandeltochten voor kwetsbare vrouwen bij De Hoop en Terwille

Sponsorwandeltochten voor kwetsbare vrouwen bij De Hoop en Terwille

18 feb

Heerlijk wandelen of rennen en tegelijk omzien naar anderen. Dat is het uitgangspunt van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Ook in 2019 worden er weer een aantal mooie tochten georganiseerd. Met de tochten wordt geld opgehaald voor vrouwen in nood.

Bij De Hoop worden vrouwen geholpen die kampen met een verslaving of psychische problemen. Terwille helpt vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de prostitutie. De inzet van de wandelaarsters bij Vrouwen lopen voor Vrouwen maakt het mogelijk dat deze kwetsbare vrouwen een nieuwe start kunnen maken.
Een nieuwe start
Jij kunt als vrouw van betekenis zijn voor andere vrouwen! Bijvoorbeeld door mee te doen met één van de wandeltochten van Vrouwen lopen voor Vrouwen! Heerlijk wandelen door de natuur, bijvoorbeeld gezellig samen met je vriendinnen, zussen, of buurvrouw, en tegelijk omzien naar anderen: klinkt goed toch?! Je wandelt namelijk voor het goede doel: vrouwen die los willen komen van verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Schenk jij jouw tijd om deze kwetsbare vrouwen te helpen? Dankzij jouw inzet kunnen zij een nieuwe start maken!

Kom ook in beweging!
Wat: afwisselende wandelroutes dwars door de natuur
Afstand: van 10 tot 20 km - Voor welke uitdaging ga jij?
Na afloop: genieten we met elkaar van een welverdiende lunch of high tea!
Sponsorgeld: minimaal € 50 (bestemd voor vrouwen die los willen komen van hun verslaving en voor vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Deze vrouwen worden geholpen bij Stichting De Hoop en Terwille
Inschrijfgeld: € 20 (bestemd voor de tocht)

De afstanden van de verschillende tochten variëren van 10 tot 20 km. Na afloop is er tijd om samen te genieten van een welverdiende lunch of high tea. In 2019 zijn er een aantal vertrouwde en nieuwe tochten. Kiezen kan uit:

13 april: Stadswandeling Dordrecht
18 mei: Rondje Woerkum (Woudrichem)
1 juni: Lentewandeling Zwolle
22 juni: Walk & Talk Dongen (Brabant)
21 september: Nazomer boswandeling Doorn
21 september: Polderwandeling Maassluis

Er wordt twee keer gerend:
11 mei: Ren voor haar leven Ladiesrun Groningen
5 oktober: Ren voor haar leven Ladiesrun Dordrecht
Vrouwen lopen voor Vrouwen is een initiatief van Vrienden van De Hoop en wordt dit jaar voor het achtste jaar georganiseerd. Vorig jaar werd er ruim € 102.000 ingezameld. Het zou geweldig zijn als ook dit jaar veel vrouwen – voor het eerst of opnieuw – mee gaan wandelen! Gun jezelf een mooie dag en wandel gezellig samen met vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes!

Inschrijven kan via de websitelink onderaan dit item.

Datum: 18 februari 2019
Auteur: Marijke Koers
Foto: Vrouwen lopen voor vrouwen
Website: http://www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: