MENU
Tjerk van Dijk nieuwe directeur Nederland Zoekt

Tjerk van Dijk nieuwe directeur Nederland Zoekt

20 feb

Tjerk van Dijk (43) wordt per 20 februari 2019 de nieuwe directeur van stichting Nederland Zoekt, zo maakt de organisatie vandaag bekend. Hij volgt Rudolf Setz op.

Negen jaar geleden is stichting Nederland Zoekt opgezet vanuit een verlangen om kerken meer aan te laten sluiten bij de zoektocht van mensen in wijken, dorpen en steden van Nederland. In leergemeenschappen zijn inmiddels ruim 100 kerken, organisaties en lokale initiatieven getraind om ‘geloven dichtbij huis’ vorm te geven.

Tjerk van Dijk is sinds 2007 gemeentestichter in Maastricht. Sinds de start van Nederland Zoekt heeft Van Dijk zich ingezet als trainer en coach. Als directeur zal hij zich sterk maken voor de droom van Nederland Zoekt om een groeiende beweging van missiegemeenschappen te zijn. Het evangelie zichtbaar en tastbaar in iedere wijk, dorp en stad in Nederland.

Rudolf Setz is diaconaal consulent geworden in de christelijke gereformeerde kerken. Hij blijft voor een dag per week verbonden aan Nederland Zoekt om met de 3D-trajecten (de trainingen die gegeven worden) kerken, organisaties en initiatieven te ondersteunen in het missionair aanwezig zijn in de eigen leefomgeving.

Datum: 20 februari 2019
Auteur: Marleen Kuipers
Foto: Nederlandzoekt
Website: http://www.nederlandzoekt.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: