MENU
Lichtval van Marianne Grandia gratis actieboek Week van het Christelijke Boek

Lichtval van Marianne Grandia gratis actieboek Week van het Christelijke Boek

05 maa

Van 20 tot en met 30 maart organiseert BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak, de Week van het Christelijke Boek. Tijdens deze periode ontvangt iedereen in de christelijke boekhandel bij aanschaf van tenminste 12,50 aan boeken het speciaal voor deze week geschreven actieboek Lichtval van Marianne Grandia.

Lichtval is het 41e actieboek van BCB en wordt dit jaar uitgegeven in samenwerking met uitgeverij KokBoekencentrum.

Lichtval
Na veertien jaar huwelijk staan Thijs en Jolanda niet langer naast maar tegenover elkaar. Een ingrijpende verandering op het werk van Thijs zet de boel op scherp. Beiden staan voor een keuze, die niet goed uitpakt. Thijs vertrekt naar Groningen, Jolanda blijft in Brabant, samen met hun kinderen.
In de aanloop naar de eerste afspraak met een mediator die hen zal helpen met het regelen van de scheiding, blikken Thijs en Jolanda allebei vanuit hun eigen emoties op hun huwelijk terug. Waar en wanneer zijn ze elkaar kwijtgeraakt? En is er nog een weg terug?
Een verhaal over de kwetsbaarheid van liefde, dat je als lezer aan het denken zet: wil ik gelukkig worden of gelukkig maken?

Marianne Grandia
Marianne Grandia debuteerde in 2011 met de roman Witter dan sneeuw, die direct werd bekroond met de Publieksprijs Christelijke Boek 2012. Inmiddels heeft ze twee non-fictieboeken, een novelle en vier romans op haar naam staan. De laatste roman, Onder Zijn vleugels, verscheen in 2018.
Grandia (1965) werd geboren in Alphen a/d Rijn en woont met haar man in Woudrichem.

Week van het Christelijke Boek
De Week van het Christelijke Boek is een initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak (BCB). De campagne stimuleert het schrijven, uitgeven, verkopen en lezen van christelijke boeken. De christelijke boekhandels geven van 20 t/m 30 maart het actieboek Lichtval gratis weg, bij aankoop van ten minste 12,50 aan boeken. Kijk voor meer informatie op www.weekvanhetchristelijkeboek.nl

Light for the World
De Week van het Christelijke Boek wordt mede mogelijk gemaakt door Light for the World. Deze stichting verbetert de leefsituatie van mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. Bijvoorbeeld met aangepast lesmateriaal kunnen blinde jongeren een vak leren en hun talenten ontwikkelen.

BCB
BCB is de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak. Bij BCB zijn 200 christelijke boekhandels en uitgeverijen aangesloten. BCB zet zich in voor de collectieve promotie van christelijke boeken en muziek en geeft onder andere actieboeken uit in de Week van het Christelijke Boek en de Christelijke Kinderboekenmaand.

Datum: 5 maart 2019
Auteur: Coen Verboom
Foto: Marianne Grandia
Website: http://www.weekvanhetchristelijkeboek.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: