MENU
Nieuwe Nederlandse optredens Lou Fellingham met band en projectkoor

Nieuwe Nederlandse optredens Lou Fellingham met band en projectkoor

03 apr

De Britse Lou Fellingham is een aanbiddingsleidster met veel talenten. Ze is in staat om liederen te schrijven die de hoop en verwachting van christenen in heel Europa woorden geven, zoals ‘Er Is Een Dag’. En ze is in staat om een publiek mee te nemen in aanbidding, ongeacht de omgeving en muzikale begeleiding.

Voor de komende concerten in Nederland pakt ze groots uit. Lou Fellingham keert terug voor drie optredens met volledige band en een projectkoor. Tijdens deze avonden laat ze ook muziek van haar dan pas verschenen nieuwe album horen.
Inmiddels is Lou Fellingham een graag geziene gaste op Hollandse podia. Ze is één van de meest sympathieke en gerespecteerde zangeressen en aanbiddingsleidsters uit het Verenigd Koninkrijk, met een hart voor aanbidding dat zich uitstrekt tot ver over de landsgrenzen. Bezoekers van de recente concerten met Michael W. Smith kunnen het beamen; zelfs met een minimale bezetting op het podium weet ze een publiek als één te laten zingen, gericht op God.

Ze maakt die avonden gebruik van een volledige
band en wordt weer bijgestaan door een Hollands
projectkoor van The Choir Company, onder leiding
van Maarten Wassink.


Tijdens de komende Nederlandse concerten in April (in Zwolle, Rotterdam en Veenendaal) kan er optimaal genoten worden van Lou’s muziek. Ze maakt die avonden gebruik van een volledige band en wordt weer bijgestaan door een Hollands projectkoor van The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink. Naast bekende aanbiddingsliederen zal Lou Fellingham deze avonden ook materiaal laten horen van haar gloednieuwe album, dat ze begin 2019 hoopt uit te brengen.

Kaarten voor de optredens van Lou Fellingham
met band & The Choir Company zijn te bestellen
via www.eventsforchrist.nl


De data en informatie van de concerten op een rij:
vrijdag 5 april 2019 - 20.00 – Zwolle, Verrijzeniskerk, Bachlaan 150
zaterdag 6 april 2019 - 20.00 – Rotterdam, Breepleinkerk, van Malsenstraat 104
zondag 7 april 2019 - 20.00 – Veenendaal, De Basiliek, Wiltonstraat 56

Over Lou Fellingham:
Lou Fellingham is betrokken bij festivals als New Wine en de Stoneleigh Bible Week en leidde samen met haar echtgenoot de pop/rock band Phatfish. Het is die mix van pop/rock repertoire en aanbidding gericht op samenzang, die haar solo werk uniek maakt. Haar bekendste lied ‘There Is A Day’ (in het Nederlands vertaald ‘Er Is Een Dag’) werd één van de meest geliefde aanbiddingsliederen van Europa en in Nederland werd het opgenomen in de bundel Opwekkingsliederen.

Datum: 3 april 2019
Auteur: Leon van Steensel
Foto: Lou Fellingham
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: