Paastour Reyer te horen bij Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio zendt op Palmzondag een compilatie uit van de ‘Hoop In Mij paastour’ van Reyer. In aanloop naar Pasen toerde Reyer langs twaalf plekken om samen met bezoekers stil te staan bij de basis van het christelijk geloof: het offer van Jezus en de hoop die daaruit voortkwam.

“Tijdens de tour kwamen mensen uit alle delen van het land, elk met hun eigen verhaal, bij elkaar om de God te aanbidden die ons allen verbindt met elkaar”, vertelt Reyer. “Ik vind het onwijs tof dat we de sfeer, de verhalen en de passie van deze aanbiddingsavonden kunnen delen met de Groot Nieuws Radio-luisteraars.”

Voorafgaand aan de tour bracht Reyer twee nieuwe nummers uit, waaronder zijn uitvoering van het lied ‘Jezus Overwinnaar’. Daarover vertelde hij destijds in het programma Backstage over: “In het couplet wordt gezongen: ‘Dood waar is je macht, waar is je prikkel gebleven. Jezus leeft en ik zal leven’. Dat is de ultieme kracht waar we op staan als christenen.”

De compilatie van Reyers concert is te horen bij Groot Nieuws Radio op zondag 14 april 2019 vanaf 20:00 uur. Groot Nieuws Radio is te ontvangen via de gratis app, DAB+, interactieve tv en de site.

Groot Nieuws Radio – Lucas Kramer
Bart Govers
08-04-2019
Muziek
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies