MENU
Jubileumeditie Familiedagen Gorinchem pakt uit met exclusief avondconcert

Jubileumeditie Familiedagen Gorinchem pakt uit met exclusief avondconcert

25 apr

De organisatie van Familiedagen Gorinchem pakt uit voor het 10-jarig bestaan op D.V. 30 april en 1 mei 2019. Speciaal ter ere van dit jubileum bieden zij een exclusief Familiedagen avondconcert aan op dinsdag 30 april.

Tijdens dit concert brengen verschillende musici prachtige liederen ten gehore, zoals het Mannenkoor Jong Jubilate en Hervormde Gemengde Zangvereniging Vox Jubilans. Het concert begint om 20.00 uur, de deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend.

“Dit is nieuw voor Familiedagen, nooit eerder hebben we een avondconcert georganiseerd. Maar vanwege het 10-jarig bestaan vinden we dat we iets extra’s moeten doen. Eerder maakten we al bekend dat het programma flink uitgebreider is dan voorheen en daar doen we nu nog een schepje bovenop. Er komen twee fantastische koren in actie en er is muzikale begeleiding van Marco den Toom (orgel), Marije Weenink (dwarsfluit), Maria Knops (harp) en het strijkersensemble Che Vanno. Het belooft een prachtige avond te worden”, zegt Nadine van Heijst namens de organisatie.

Voorafgaand aan dit concert krijgen belangstellenden de mogelijkheid om aan te schuiven voor een 3-gangen diner. Van Heijst: “De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Maar op dinsdag kunnen bezoekers van de beurs die daarna het concert willen bijwonen, vanaf 17.00 uur aanschuiven voor dit diner. Ook mensen die alleen het concert willen bezoeken, zijn van harte welkom in ons buffetrestaurant.”

Wanneer geïnteresseerden de kaarten online bestellen, bedraagt de toegangsprijs voor het concert 12,50 euro en de kaartjes voor het diner 15 euro. Er zijn ook combi-tickets (concert + diner) voor 25 euro. Alle prijzen zijn exclusief servicekosten. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.familiedagen.nu.

Familiedagen viert dit jaar haar 10-jarig bestaan met een extra lente-editie in Gorinchem. De familiebeurs die zich richt op de gereformeerde gezindte vindt plaats in de meivakantie: dinsdag 30 april en woensdag 1 mei 2019 van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Net als tijdens eerdere edities staat tijdens de lente-editie het dagje uit voor de hele familie centraal met volop mogelijkheden om te winkelen, een uitgebreid programma en het all inclusive horecaconcept.

Datum: 25 april 2019
Auteur: Patrick Drenthen
Foto: Familiedagen
Website: http://www.familiedagen.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: