MENU
Mudrun voor uitbreiding jongerencentrum YFC Altena

Mudrun voor uitbreiding jongerencentrum YFC Altena

08 mei

Op 1 Juni 2019 organiseert jongerencentrum 'De Pomp' (YFC Altena) de enige echte Mudrun van Altena. Een run van ruim 2 km met diverse obstakels, dwars door weilanden, sloten en over modderig terrein. Deze mudrun is georganiseerd door een enthousiaste groep medewerkers van 'De Pomp' met als doel om op een sportieve manier geld op te halen voor de uitbreiding en verbouwing van het jongerencentrum in Almkerk.

YFC Altena is bijna 50 jaar actief in de regio. Vanwege de flinke groei van het aantal bezoekers bestaat al geruime tijd het verlangen om het huidige pand, dat in 2013 is geopend, uit te breiden om de jongeren uit Altena (en omgeving) meer ruimte te bieden. Afgelopen maand is de uitbreiding van het pand daadwerkelijk gerealiseerd en de komende tijd gaan verschillende vrijwilligers aan de slag met de inrichting en technische installatie van het pand.

Youth for Christ Altena is voor de realisatie van dit project afhankelijk van kerken, ondernemers en particuliere giftgevers. Daarnaast organiseren de vrijwilligers van het jongerencentrum ook diverse sponsoracties waaronder ook de mudrun. Iedereen vanaf 12 jaar kan hieraan meedoen. Het is aan de deelnemers zelf om te bepalen of ze het parcours per run één keer afleggen of zelfs meerdere keren. Om 11.00 uur, 13.30 en om 15.00 start er een run. De start en finish zijn op het terrein van René Schutte Hoveniersbedrijf, Broekgraaf 4 te Almkerk. Uiteraard wordt er ook voor catering gezorgd en ook aan de kinderen is gedacht met o.a. een mini-mudrunbaan en een springkussen.

Meer informatie en inschrijven kan via de link hieronder.

Datum: 8 mei 2019
Auteur: Mathijs Vos
Foto: YFC Altena
Website: http://www.mudrunaltena.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: