MENU
Start-up: DoorBrekers opent deuren in Amsterdam

Start-up: DoorBrekers opent deuren in Amsterdam

16 mei

DoorBrekers, een snelgroeiende moderne kerk voor iedereen, opent haar zesde locatie in de Amsterdome. Deze opening zal uitgebreid gevierd worden tijdens de eerste dienst aankomende zondag 19 mei om 10:30 uur. Iedereen is van harte welkom.

DoorBrekers is in 2006 gestart door voorgangers Peter & Ilona Paauwe in Barneveld en sindsdien uitgebreid naar Amersfoort, Zwolle, Zeeland en Drechtsteden. De verschillende locaties zijn gelinkt via livestream en ademen dezelfde sfeer uit, met een sterke focus op connectie met God en met mensen. "Ons doel is mensen helpen connecten met Jezus. Door de kerk, door worship en door relaties. Want dan zien we dat levens worden vernieuwd. Ons hart klopte al lange tijd sneller voor een kerk in de regio Amsterdam. We hebben in de Amsterdome een fantastische locatie gevonden, centraal gelegen en goed bereikbaar met gratis parkeergelegenheid en veel ruimtes." - aldus Roos van Dijk, campusleider van Amsterdam.

In de diensten ontdek je wie God is en welk geweldig goed nieuws Hij voor ieder persoon heeft. Dat gebeurt op een begrijpelijke manier, met hulp van multimedia en moderne worship, zodat je er wat mee kunt in het leven van elke dag.

Team met visie voor Amsterdam
Samen met haar man Peter, zal Roos van Dijk de campus in Amsterdam leiden. "De afgelopen maanden hebben we gebouwd aan een hecht team." zegt Roos. "Mensen vanuit bestaande campussen en mensen die pas zijn betrokken bij DoorBrekers, trekken samen op om ervoor te zorgen dat iedereen zich hier thuis voelt." "Peter en ik hebben al langer visie voor Amsterdam, met deze stap laten we een nieuw geluid horen in Amsterdam, we geloven namelijk dat God grote dingen gaat doen in Amsterdam." - Aldus Roos

Locatie: Amsterdome - Seineweg 2, 1043 BG Amsterdam
Datum/tijd: 19 mei om 10:30 uur
Website: www.DoorBrekers.nl/Amsterdam

Datum: 16 mei 2019
Auteur: Doorbrekers - Emiel Kunnen
Foto: Doorbrekers
Website: http://www.DoorBrekers.nl/Amsterdam

Dit artikel delen:

Meer nieuws: