MENU
Roberto Rosso hoopt op internationaal succes met nieuw album

Roberto Rosso hoopt op internationaal succes met nieuw album

21 mei

De 23 jarige dj Roberto Rosso bracht onlangs zijn tweede album uit. Dit deed hij volledig in stijl met een bijbehorende releaseparty in zijn woonplaats Hierden. Het album staat in het teken van samenwerking, kwaliteit en een krachtige boodschap van goede grond. Vooral met het laatstgenoemde onderscheidt hij zich van andere dj’s.
De echte naam van Roberto Rosso is Robin Simon. De dj staat al vanaf zijn tienerjaren op het podium. Op zijn zeventiende kwam Rosso tot geloof en in de jaren die volgden maakte hij een switch van wekelijks draaien in kroegen en clubs naar Christelijke podia. De afgelopen jaren trad hij onder andere op bij grote evenementen als Opwekking, BEAM Festival en Like Jesus.

Rosso & Friends
Het nieuwe album ‘Rosso & Friends’ kenmerkt zich door een unieke stevige sound, goede melodieën en verassende diversiteit. Op het album zijn noemenswaardige artiesten te horen waaronder LZ7, De Rechtstaat, Lily-Jo en Hanne De Vries. Daarnaast is er voor dit stukje kunst ook veel gewerkt met talentvolle opkomende artiesten uit binnen- en buitenland. Het album is in een periode van 10 maanden geproduceerd in samenwerking met jonge producers. De DJ hoopt dat het album internationaal gaat en gelooft daarin. Zijn muziek wordt al beluisterd in allerlei andere landen. Roberto Rosso hoopt binnen enkele jaren op wereldtournee te gaan om met zijn muziek een brug te bouwen tussen jongeren en de gemeente van Christus.

Benieuwd?
Beluister ‘Rosso & Friends’ nu via Spotify, iTunes, YouTube of Deezer. Binnenkort kun je Roberto Rosso ook live zien bij evenementen als Strandheem Festival, Square Drachten, Opwekking, Festival ZION en New Wine.

Datum: 21 mei 2019
Auteur: Laura Mukrab
Foto: Roberto Rosso
Website: http://www.robertorosso.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: