MENU
Help gospelzangeres Kirsten Alting en doneer voor een rolstoelbus

Help gospelzangeres Kirsten Alting en doneer voor een rolstoelbus

22 mei

Tien jaar geleden kreeg gospelzangeres Kirsten (39) ernstige gezondheidsproblemen nadat haar jongste was geboren. Ze werd diverse keren geopereerd, kreeg vele complicaties en zweefde daardoor zelfs een paar keer op het randje van de dood.

Kirsten Alting is zangeres met een grote liefde voor southern gospel en country. Ze werkte voor haar debuutalbum samen met de bekende Gaither-pianist Gordon Mote. Met haar warme stem zingt ze over de pieken en dalen van het leven. Die dalen zijn bij haar, in de vorm van slepende ziekte, ook onderwerp geworden in haar boek ‘God Weeft Goud In Elk Verhaal’.
Vorig jaar kwam de diagnose: Ehlers Danlos Syndroom (EDS). Eds betekend dat Kirsten iedere dag pijn heeft, haar gewrichten schieten makkelijk uit de kom en wonden genezen slecht. Maar het moeilijkste van alles is dat ze al heel lang onvoldoende voeding binnen krijgt. Ze krijgt wel iets aan voeding binnen via sondes, maar omdat haar maag niet goed werkt en er problemen met zenuwen van het spijsverteringsstelsel zijn krijgt ze veel pijn en is ze voortdurend misselijk. Inmiddels is Kirsten al veertig kilo afgevallen en heeft ze nog maar weinig energie over.

Het heeft een enorme impact op het gezin en steeds duiken nieuwe uitdagingen op. Zo moesten Kirsten en haar man Rob hun goedlopende muziekschool- en winkel op advies van de artsen sluiten en kan Kirsten als zangeres niet meer zo vaak optreden. Dat is moeilijk en heeft ook financiële gevolgen. Daarnaast moet Kirsten vaak voor zichzelf opkomen om de juiste behandeling/specialist te krijgen en dat is echt zwaar. Ze hebben al veel moeten opgeven en, hoewel Rob (de man van Kirsten) zelf ook sinds vorig zomer hartfalen heeft, zijn hij en hun vier kinderen fulltime mantelzorgers.

Help Kirsten Alting nu: Doneer voor een rolstoelbus
Lang niet alle medische kosten worden vergoed. Kirsten heeft inmiddels wel dagelijks thuiszorg nodig, heeft een bed in de woonkamer en gebruikt binnenshuis een trippelstoel en buitenshuis een rolstoel. Gelukkig hebben ze al wat aanpassing in huis kunnen uitvoeren. andere aanpassingen zijn aangevraagd bij de gemeente.

Kirsten kan op dit moment niet veel meer. Ze is meer en meer aangewezen op haar elektrische rolstoel waarin ze liggend vervoerd kan worden. In een gewone rolstoel op pad gaan of naar het ziekenhuis gaan lukt bijna niet meer. Daarom willen we heel graag een goede tweedehands reeds aangepaste rolstoelbus kopen zodat Kirsten haar elektrische rolstoel overal mee naar toe kan nemen. Zo'n bus kost echter erg veel geld, waarin ook de gemeente niet bijdraagt. Daarom houden we deze actie. Wilt u ons helpen met een donatie?

Help Kirsten Alting nu: Doneer voor een rolstoelbus

Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp! ook namens Kirsten!

Datum: 22 mei 2019
Auteur: Redactie christelijknieuws.nl
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: https://www.doneeractie.nl/helpt-u-kirsten-aan-een-rolstoelbus/-35820

Dit artikel delen:

Meer nieuws: