MENU
Vocalgroep FaVor maakt nieuw album: In het Licht

Vocalgroep FaVor maakt nieuw album: In het Licht

04 jun

Het nieuwe album van de vocalgroep FaVor is uit. De titel van de cd is: ‘In het Licht’. De vrouwengroep, bestaande uit Yessica Pothof, Tineke van der Velde, Mariët Hiemstra en Jeannette Coppoolse, heeft op veler verzoek de afgelopen periode hard gewerkt aan de cd in de Intro Music Studio’s in Veenendaal. Ralph van Manen produceerde het geheel.

Favor ziet muziek als een prachtig middel om het leven met elkaar te delen. Primeur op deze nieuwe cd is het eerste zelfgeschreven lied, tevens de titelsong, ‘In het Licht’. Het lied werd geschreven door twee van de zangeressen (Yessica Pothof en Jeannette Coppoolse) in samenwerking met de muzikanten en tekstschrijvers Ralph van Manen en Wim Rebergen.

Het beschrijft hoe je dwars door omstandigheden heen, op zoek mag gaan naar het Licht in iedere situatie. Het is bedoeld als een aanmoediging en misschien ook wel een duwtje in de goede richting voor de luisteraar. Dit eerste eigen geschreven nummer, waar Favor zeer trots op is, draagt daarom ook de naam van de cd. “Het smaakt zeker naar meer en wat ons betreft is dit het begin van nog meer eigen nummers maken!” zegt FaVor.

Verder bevat de cd nog een zestal nummers die een samenspel zijn van prachtige harmonieën van bekende en minder bekende liederen met diepgaande teksten die over het leven verhalen. De cd is te bestellen via Ecovata: www.gospeluitdelagelanden.nl of verkrijgbaar bij een van onderstaande concerten.

Optredens
Deze maand kun je Favor zien of beluisteren tijdens de volgende events:
10 juni (Pinkstermaandag) Pinksterfeest in Veenklooster
14 juni Boekhandel ‘Het Baken’ in Dronten
15 juni Radioprogramma ‘Nederland zingt Gospel’ (radio 5)
24 juni Groot Nieuws Radio –Jorieke gaat in gesprek met FaVor over het thema ‘In het Licht’

Datum: 4 juni 2019
Auteur: FaVor - Jeannette Coppoolse
Foto: © Carla Manten Fotografie
Website: http://www.favormusic.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

27 september 2019 Videoclip van vocalgroep Favor: In het Licht

Meer nieuws: