MENU
Franz Lermer: God lijmt geen scherven aan elkaar - Hij maakt iets nieuws

Franz Lermer: God lijmt geen scherven aan elkaar - Hij maakt iets nieuws

05 jun

Franz Lermer: Ik had een gezond gezin (vrouw en twee kinderen) en ook zakelijk was ik zeer succesvol met mijn eigen bedrijf. Maar alles veranderde in oktober 2008. Mijn vrouw stierf volkomen onverwacht en ik werd geconfronteerd met de ondergang van mijn bedrijf.

Niets was zoals vroeger, alles verloor aan belang, mijn leven was een puinhoop. In de nacht verliet alle kracht me. Ik was gewoon blij toen ik elke dag genoeg energie kon opbrengen om het te overleven. Slechts één ding bleef over, mijn geloof in God.
Verrassend genoeg kon ik het zelfs in deze moeilijke tijd vasthouden en daarmee begon het grootste avontuur van mijn leven. Ik had al eerder veel met God meegemaakt, maar uiteindelijk was ik nooit afhankelijk van God, omdat ik alles wat van vitaal belang is zelf onder controle had.

Met de dood van mijn vrouw was alles ineens anders.
Ik had niets meer onder controle, was volkomen
hulpeloos en wanhopig en daarin ontmoette God mij.


Met de dood van mijn vrouw was alles ineens anders. Ik had niets meer onder controle, was volkomen hulpeloos en wanhopig en daarin ontmoette God mij. God heeft me beloofd dat als ik Hem volg en alle achterdeuren sluit, Hij me volledig zal herstellen. Vandaag kan ik getuigen dat onze Vader in de hemel zijn beloften en beloften nakomt. Ik heb me helemaal opnieuw aan Jezus gegeven, heb mijn hele leven weer aan Hem overgeleverd en vanaf dat moment is het weer bergopwaarts gegaan. God lijmt geen scherven aan elkaar - Hij maakt iets nieuws

God gaf me een nieuwe vrouw en niet alleen dat, maar ook een nieuwe familie en herstelde me op elk gebied van mijn leven. Dit fascineerde me zozeer over God dat ik sindsdien mijn bedrijf heb opgegeven om me fulltime beschikbaar te stellen voor de bediening van God.

Samen met mijn nieuwe vrouw, die een soortgelijk lot achter de rug heeft, run ik nu een paardenranch (de Horse4C-Ranch) in Saksen, waar we jonge mensen en gezinnen willen helpen met onze getuigenis om via God antwoorden te krijgen op de vragen van het leven.

Datum: 5 juni 2019
Auteur: Franz Lermer - Jesus-saved-my-life
Foto: Videostill
Website: http://www.jesus-saved-my-life.de

Dit artikel delen:

Meer nieuws: