MENU
App Mijn Bijbel uitgebreid met audiobijbel

App Mijn Bijbel uitgebreid met audiobijbel

05 jun

Bijbellezen op je smartphone wordt steeds gevarieerder. Het is nu ook mogelijk om de Bijbel te beluisteren. Het NBG stelt de audio van de vijf meest gebruikte bijbelvertalingen beschikbaar via de app Mijn Bijbel. Ook staat in de NBG-app een nieuw bijbelleesplan voor Pinksteren.

Te beluisteren zijn de Nieuwe Bijbelvertaling, de Bijbel in Gewone Taal, de Herziene Statenvertaling, de Statenvertaling en de NBG-vertaling uit 1951.
Leesplan
Het nieuwe leesplan over de heilige Geest past bij de periode rondom Pinksteren. Het laat zien wat de Bijbel zegt over Gods Geest en hoe we zijn kracht in ons leven kunnen ervaren. Wie intekent, krijgt twee weken lang elke dag een notificatie met een link naar een bijbeltekst met korte uitleg en een vraag om over na te denken.

Ontwikkeling
Het NBG heeft Mijn Bijbel sinds de lancering in januari 2018 stap voor stap uitgebreid. De update van december stelde gebruikers in staat om leesroosters te volgen. Het NBG stelt nieuwe leesplannen voortaan alleen via de app beschikbaar, niet meer via debijbel.nl. Digitale bijbellezers blijken namelijk steeds vaker de app te gebruiken om dagelijks in de Bijbel te lezen.

Het aantal downloads van de app blijft stijgen en staat sinds kort op ruim 100.000.

Datum: 5 juni 2019
Auteur: Peter Siebe - NBG
Foto: NGB
Website: http://www.bijbelgenootschap.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Gevecht
14 dec

Gevecht meer

Ladder
07 dec

Ladder meer

Eenling
09 nov

Eenling meer

Boog
02 nov

Boog meer

Afscheid
05 okt

Afscheid meer

Staand
28 sep

Staand meer

Altaar
21 sep

Altaar meer

Vogeltje
14 sep

Vogeltje meer