Pop-up store tijdens Opwekking nodigt uit om vrijgevig te zijn

Tijdens Pinksterconferentie Opwekking zet Agapè christenen in beweging om Gods vrijgevigheid door te geven in Nederland. Op zaterdagmiddag om 13:00 uur opent de Generosity Store, een pop-up store die aanmoedigt om vrijgevig te zijn naar anderen. De locatie van de pop-up store is aan de Mission Boulevard. Dé plek om mensen aan te moedigen tot actie.

Ontvang en geef door

Bezoekers van Opwekking kunnen in de Generosity Store een cadeau uitkiezen. Hiervoor betalen zij niet. Degene die een cadeau uitkiest, belooft zelf om een genereuze daad te doen richting iemand anders. Dit is de start van de Generosity Challenge, een beweging die beoogt Gods overvloedige vrijgevigheid door te geven. De cadeaus in de Genosity Store zijn aangeboden door zowel bedrijven als particulieren die vrijgevigheid belangrijk vinden.

Gevende liefde

Agapè is het Griekse woord voor onvoorwaardelijke Liefde. God gaf vanuit die Liefde zijn Eniggeboren Zoon. Vanuit die gevende liefde wil Agapè een beweging van vrijgevigheid starten om Gods hart voor mensen te laten zien en om Zijn kinderen te helpen om Zijn liefde door te geven. Ieder mens kan op een unieke manier vrijgevig zijn.

Agapè

Agapè beweegt christenen om Gods liefde te verspreiden in Nederland met als doel dat ieder mens in Nederland de kans krijgt om Jezus te leren kennen. Agapè werkt doelgroepgericht, daarom zijn we te vinden op sportvelden, universiteiten, in de stad en online.

Agape – Ron de Rover
© Toff fotografie – Tobias Huizing
05-06-2019
Evangelisatie
https://www.agape.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies