Eerste hulpverleningsbus is aangeschaft

Met de steun van vele donateurs is de eerste hulpverleningsbus aangeschaft door de stichting Schreeuw om leven. De bus wordt momenteel voorzien van belettering, terwijl ook het interieur gereed wordt gemaakt. Stichting Schreeuw om Leven is een christelijke pro-life organisatie, die zich bezig houdt met het levensbegin en levenseinde.

Schreeuw om leven: We zijn ook bezig met een planning voor de inzet en bemanning. Denk daarbij aan nieuwe vrijwilligers die getraind kunnen worden om – samen met de lokale counselors – vrouwen in de bus te adviseren. Verder zijn er chauffeurs nodig om per toerbeurt op de bus te rijden. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een stallingslocatie in het midden van het land.

De Hulpverleningsbus geeft mogelijkheden om met vrouwen te overleggen over de mogelijkheden van hulp, zodat ze toch voor hun kindje kunnen kiezen. We hopen in de bus in een later stadium ook echo’s te kunnen maken, zodat vrouwen zien dat er niet slechts een klompje cellen aanwezig is maar een kindje. Deze tweede stap zal nog even op zich laten wachten.

Door het aanschaffen van een bus en deze te parkeren op een openbare (betaalde) parkeerplaats kunnen we vlakbij een abortuscentrum in gesprek blijven gaan met vrouwen. Ze hebben dan de keus: òf linksaf een abortuscentrum in en hun kindje laten weghalen òf rechtsaf en in gesprek gaan om te kijken of er hulp is voor de problemen achter de abortusoverweging. Om een auto te parkeren is geen vergunning nodig. Alleen moet de eventueel aanwezige parkeermeter worden betaald.

Stichting Schreeuw om Leven is een christelijke pro-life organisatie. Gods woord, de Bijbel, is de basis van waaruit wij werken. Er is Hulp is de hulpverleningsafdeling van Schreeuw om Leven. Onze doelstelling is dat er een einde komt aan abortus en euthanasie in Nederland. Daardoor ontstaat een cultuur van leven, waarmee God, de Schepper van het leven, geëerd wordt.

Schreeuw om Leven is maatschappelijk actief met voorlichting en publieke acties, zoals de Mars voor het Leven.

Er is Hulp is er voor hulpverlening aan vrouwen én mannen op het gebied van ongewenste zwangerschap en abortus.

Schreeuw om leven
Schreeuw om leven
05-06-2019
Hulpverlening
https://www.schreeuwomleven.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies