MENU
Studenten CHE winnen titel: Studentonderneming van het Jaar

Studenten CHE winnen titel: Studentonderneming van het Jaar

16 jun

Op dinsdag 4 juni vond op de CHE voor de tweede keer de Edese verkiezing ‘Studentonderneming van het Jaar’ plaats. Studentondernemingen van diverse opleidingen van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) en het Pallas Athene College streden om de felbegeerde titel in hun categorie. De winnaar van de hbo-prijs is Chocadeau.

Chocadeau
Vanuit de opleiding Bedrijfskunde ontwikkelden de ondernemers Floris de Block, Rinse Dukel en Rianne Modderkolk een chocolade giftbox waarmee je zelf je chocoladereep kunt maken. Daarnaast waren zij ook de favoriet van het publiek en gingen ze met de publieksprijs t.w.v. €100,- naar huis.

De winnaars van de Pallas Athene College prijs zijn de vier ondernemers van de Varié Tool, Isabella Schut, Ymme Nijenhuis, Sylke Slooterdijk, Rémon ten Hoeve. Met hun multitool in pocketformaat zorgen ze dat niemand meer zonder gereedschap staat. De jury was onder de indruk van hun pitch en hun goede gebruik social media.

De verkiezing is een initiatief van de scholen in Ede en wordt gesponsord door de Gemeente Ede. Naast de geldprijs ontvangen de winnaars spreektijd op het Business Event Ede op 14 oktober in de Reehorst.

Datum: 16 juni 2019
Auteur: CHE
Foto: CHE
Website: http://www.che.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Weglopen
26 jul

Weglopen meer