MENU
Actie WeLovePeople van DoorBrekers succesvol

Actie WeLovePeople van DoorBrekers succesvol

21 jun

Afgelopen zaterdag 15 juni organiseerde DoorBrekers de eerste ‘WeLovePeople’. Een dag waarin tientallen mensen uit DoorBrekers de handen uit de mouwen staken om andere mensen een leuke dag te bezorgen; een opgeruimde tuin, een gezellige spelletjesmiddag of bijvoorbeeld een gezellig buurtfeest te organiseren.

Er zijn tientallen projecten geweest door heel Nederland. Niet alleen op de plekken waar DoorBrekers haar campussen heeft maar ook ver daarbuiten. Vanuit 10 steden zijn er in totaal 56 projecten georganiseerd, door 334 vrijwilligers en is er op één dag meer dan 1.500 uur werk verzet. Op meerdere plekken zijn tientallen kinderen geschminkt en zijn er in totaal meer dan 1.000 hamburgers uitgedeeld.

“De reacties van mensen die meegeholpen hebben zijn overweldigend. Iedereen is enthousiast”, aldus Jordy Kroon – verantwoordelijke WeLovePeople. Volgens Kroon komt dit door alle leuke reacties van mensen die geholpen zijn. “Heel veel mensen waren mega dankbaar voor wat we voor hun hebben gedaan. Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen. Door deze dag hebben we laten zien dat we mensen belangrijk vinden en dat we er voor ze zijn. We kijken ernaar uit hoe we ‘WeLovePeople’ verder uit kunnen bouwen en voor nog meer mensen iets kunnen betekenen.”

Datum: 21 juni 2019
Auteur: Doorbrekers - Emiel Kunnen
Foto: Doorbrekers
Website: http://www.doorBrekers.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: