MENU
Lisa Bevere opnieuw naar Nederland

Lisa Bevere opnieuw naar Nederland

12 jul

Lisa Bevere is een veelgevraagde spreker en New York Times best-selling auteur van o.a. Without Rival, Fight Like a Girl, Lioness Arising en Girls with Swords. Ze weet vrouwen in hun kracht te zetten door Gods waarheden op een praktische manier te verbinden aan alledaagse onderwerpen. Het onderscheidende en gepassioneerde onderwijs van Lisa Bevere is vol van bijbelse waarheden op een praktische, toepasbare manier.

Lisa is moeder van vier zonen en oma van drie kleinkinderen. Ze heeft een bewogen hart voor onrecht. Als voorvechter voor verandering, daagt ze anderen uit om een oplossing te bieden voor problemen dichtbij en ver weg. Samen met haar man John Bevere heeft ze Messenger International opgericht, een stichting die onderwijst, redt en anderen bereikt.

Dit jaar komt Lisa Bevere voor het eerst naar Nederland en spreekt ze 4 en 5 oktober tijdens de Diamonds Conference.

Diamonds is een vrouwenbeweging die vrouwen laat schitteren. We doen dit door ze op te bouwen in de waarde die God op hun leven heeft gelegd en hierdoor sterk en krachtig te staan in iedere situtatie. Daarom organiseert Diamonds evenementen voor vrouwen, die bruisen van gezelligheid, fun, goede input, inspiratie, worship en connectie. Diamonds is een plek waar dromen ontwaken en geloof en vertrouwen groeien. Een plek waar vrouwen van alle leeftijden en achtergronden elkaar aanmoedigen en inspireren.

Dit najaar is de vierde editie van de Diamonds Conference met als thema Living in the Wild. “Als vrouwen spelen we een cruciale rol in de maatschappij. Het leven lijkt op een wildernis vol gebeurtenissen die leuk en mooi, maar ook verdrietig en pittig kunnen zijn. God geeft aan alles inhoud, zodat je niet langer doelloos rond hoeft te dwalen. En dan is de vorming van de wildernis ineens onderdeel van een hemelse bestemming”, aldus Ilona Paauwe, initiatiefnemer van Diamonds, “We zijn heel blij met wat Lisa Bevere brengt en geloven dat God haar ook tijdens de conference zal gebruiken om honderden vrouwen in hun kracht te zetten.”

Meer informatie over dit evenement vind je op www.doorbrekers.nl/diamonds.

Datum: 12 juli 2019
Auteur: Doorbrekers - Roos van Dijk
Foto: Lisa Bevere
Website: http://www.doorbrekers.nl/diamonds

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Weglopen
26 jul

Weglopen meer