MENU
IHC en Van den Ban Autobanden steunen Mercy Ships

IHC en Van den Ban Autobanden steunen Mercy Ships

17 jul

Mercy Ships krijgt regelmatig een steuntje in de rug van bedrijven die de organisatie een warm hart toedragen. Dit ‘steuntje’ neemt allerlei vormen aan. In de afgelopen tijd verraste IHC ons met een prachtige donatie van € 3.078,-.

Van den Ban Autobanden doneerde spontaan 55 autobanden voor de Toyota Landcruisers en Minivans die Mercy Ships gebruikt om de binnenlanden van Afrika te bereiken. Beide initiatieven zijn welkome ondersteuning voor het levensveranderende werk van Mercy Ships, dat hierdoor concreet door kan blijven gaan.

Kerstpakkettenactie
De donatie van IHC komt voort uit de kerstpakkettenactie van het offshorebedrijf. Medewerkers krijgen daarbij de mogelijkheid om hun kerstpakket te doneren aan een goed doel, zoals bijvoorbeeld Mercy Ships. Op het Navingo Career Event, een maritieme beurs, overhandigden medewerkers van IHC de cheque met het bedrag van € 3.078,- aan Jeanine de Bruyn, HR-medewerker bij Mercy Ships.

IHC is al jarenlang partner van Mercy Ships Holland. Ze ondersteunen niet alleen financieel, maar ook met ‘helpende handjes’. Elk jaar sponsort de IHC Foundation hun eigen medewerkers om tijdens de onderhoudsperiode als vrijwilliger op de Africa Mercy aan de slag te gaan in Las Palmas. Ook dit jaar weer stellen 6 medewerkers van IHC hun tijd én technische kennis beschikbaar om de Africa Mercy op te knappen en klaar te maken voor een volgende werkperiode. Hun inzet is een waardevolle aanwinst voor al het onderhoudswerk dat de komende maanden moet gebeuren.

Banden voor Toyota Landcruisers
Het leveren van 55 banden voor de Toyota Landcruisers en Minivans van Mercy Ships was een spontane actie van Van den Ban Autobanden. In samenwerking met bandenmerk Cooper Tires maken zij het mogelijk dat de Toyota’s van Mercy Ships komend jaar de ook de onverharde wegen in Senegal aankunnen. De banden zijn inmiddels afgeleverd bij het Mercy Ships kantoor in Rotterdam, waarvandaan ze eind juni verzonden zullen worden naar Senegal.

‘We vinden het mooi dat we in samenwerking met Cooper Tires deze bijzondere stichting kunnen ondersteunen. Met deze sponsoring willen wij indirect een bijdrage leveren aan het welzijn van de allerarmsten ter wereld’
Frans van Lenten, algemeen directeur van Van den Ban Autobanden
IHC en Van den Ban Autobanden, heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan onze missie!

Help ook mee met uw bedrijf
Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen aan het levensveranderende werk van Mercy Ships? Dit kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door het geven van een financiële bijdrage, maar ook door het doneren van concrete materialen of kennis en expertise. Kijk op de website via onderstaande link.

Datum: 17 juli 2019
Auteur: Mercy Ships
Foto: Mercy Ships
Website: http://www.mercyships.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: