MENU
Tin Speransa en gospelartiesten Reyer en Sharon Kips samen op tour

Tin Speransa en gospelartiesten Reyer en Sharon Kips samen op tour

25 aug

Gospelkoor Tin Speransa en gospelartiesten Reyer en Sharon Kips gaan in samenwerking met Compassion touren met het doel om de allerarmste kinderen een hoopvolletoekomst te bieden. Samen staan ze op 19, 25 en 26 oktober op het podium in Hilversum, Veenendaal en Zwolle.

"Het thema ‘hoop’ houdt ons al een tijdje bezig”, zegt dirigent Marcel Koning van Tin Speransa. “De naam van ons koor betekent ‘Heb Hoop’, en het afgelopen jaar hebben we ons als koor afgevraagd hoe we meer kunnen doen wat onze naam zegt wie we zijn. Dat leidde tot het opnemen van een complete CD met liederen die vertellen over de hoop die in ons leeft: Jezus!

Projectleider Janjaap van Houwelingen voegt toe: “Toen we bezig waren met het opnemen van de CD kwam al snel het idee daar een goed doel aan te koppelen. Een voormalig Compassion sponsorkind kwam langs op een repetitie-avond, en dat raakte ons. We besloten meteen als koor een sponsorkindje te sponsoren en zo ontstond het idee om meer kinderen uit haar omgeving te gaan helpen. En daarom trekken we nu het land in!”

Omdat het thema ‘Hoop’ centraal staat in veel liederen van Reyer – denk aan zijn Album Hoop in mij - en Sharon Kips ambassadrice is van Compassion, was een mooie muzikale samenwerking zo gemaakt.

De avonden beginnen om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar viawww.eventsforchrist.nl
Kaarten: 15 euro incl. servicekosten. Kaart en de nieuwe cd: 19 euro incl. servicekosten..
Cd af te halen bij het concert.

19 oktober Hilversum
25 oktober Veenendaal
26 oktober Zwolle

Datum: 25 augustus 2019
Auteur: Events4Christ
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: