MENU
Mars voor het Leven 2019 in november in Utrecht

Mars voor het Leven 2019 in november in Utrecht

21 okt

De Mars voor het Leven zal ook dit jaar worden gelopen. Ditmaal op een eerdere datum en een nieuwe locatie. Op zaterdag 16 november 2019 houden wij D.V. dit jaarlijkse evenement. We starten om 11.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht, waarna we onze gebruikelijke stille mars vanaf 13.00 uur beginnen te lopen.

Het volledige programma:
11.00 uur Inloop
12.00 uur Start inhoudelijk programma met samenzang en sprekers
13.00 uur Start Stille Mars voor het Leven (route nog niet bekend)
15.30 uur (+/-) Afsluiting gehele programma
Er wordt een collecte gehouden.

Sprekers
- Kees van Helden, directeur Schreeuw om Leven
- Kees van der Staaij, fractieleider SGP
- Gert-Jan Segers, fractieleider ChristenUnie
- Jos Leijenhorst, directeur Pro-Life verzekeringen
- Ervaringsdeskundige, een vrouw deelt haar abortuservaring

Hoofddoelen Mars voor het Leven 2019
- Een krachtig signaal naar samenleving en politiek. Opkomen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven.
- Het uitdragen van het thema Liefde & Waarheid: eerlijke informatie geven zonder veroordeling of verwijt, maar juist met begrip, opvang en hulp.
- Vrouwen, partners en families wijzen op de bestaande hulp bij onbedoelde zwangerschap en bekendmaken met de mogelijke alternatieven.

Praktische informatie
Catering en sanitaire voorzieningen zijn beschikbaar vanuit de Jaarbeurs zelf. In tegenstelling tot vorig jaar is het evenement ditmaal binnen. Vergeet echter niet om eventueel extra kleding mee te nemen voor de stille mars door de stad. Bij binnenkomst ontvangt u van de organisatie een programmaboekje en een demonstratiebord. Wilt u samen met de bus of trein reizen, bekijk of er een werkgroep bij u in de buurt actief is die een opstapplaats georganiseerd heeft. U hoeft zich niet aan te melden als u met eigen vervoer komt. U treft op onze website een routebeschrijving aan.

Vrijwilligers en Promotiematerialen
Indien u als vrijwilliger een bijdrage wilt leveren aan de organisatie van de Mars voor het Leven 2019, kunt u zich hier aanmelden voor een van de volgende vrijwilligersrollen: ordedienst, gastvrouwen/heren, op- en afbouwploeg, EHBO. Wanneer u promotiematerialen bij ons wilt downloaden of aanvragen, bezoek dan de website via de link hieronder.

Terugblik Mars voor het Leven 2018
Op zaterdag 8 december 2018 vond de 26ste Mars voor het Leven plaats. Met dankbaarheid kijken we er op terug. Een bijzonder samenzijn met ongeveer 10.000 mensen die opkwamen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven.

Datum: 21 oktober 2019
Auteur: Schreeuw om leven
Foto: Schreeuw om leven
Website: http://www.schreeuwomleven.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: