MENU
Anne-Mar Zwart en Sterre Koning lanceren videoclip: Hip voor Nop

Anne-Mar Zwart en Sterre Koning lanceren videoclip: Hip voor Nop

20 sep

Op 25 september lanceren Anne-Mar Zwart en Sterre Koning een eigen videoclip van hun lied ‘Gorgeous, Gorgeous’. Het lied is de titelsong van hét meidenprogramma van de EO ‘Hip voor Nop’ en heeft een duidelijke boodschap: wie je ook bent en wat je achtergrond ook is, je bent mooi!

Naast deze lancering staat er het komende seizoen nog meer nieuws op de planning. Zo wordt er een heuse ‘Hip voor Nop Fashion Sale’ georganiseerd én treedt de bekende girlband REMIX op in een speciale uitzending.

De ‘Hip voor Nop’ titelsong was al een tijdje in het EO-meidenprogramma te horen, maar is nu uitgebracht samen met Sterre Koning én als videoclip. Zangeres Sterre, een echte bestie van ‘Hip voor Nop’, en presentatrice Anne-Mar vertellen in deze clip dat meiden zich vaak met elkaar vergelijken. Anne-Mar: “Met dit nummer wil ik alle meiden in Nederland aanmoedigen om zichzelf niet te vergelijken met anderen, maar juist blij te zijn met hoe ze eruitzien. Je bent mooi zoals je bent.” Naast dat meiden het lied luidkeels mee kunnen zingen, kunnen zij ook danspasjes leren die horen bij het refrein. Deze zijn te leren via de videoclip op TikTok.

Fashion Sale
Op zaterdag 2 november vindt de ‘Hip voor Nop Fashion Sale’ plaats. Meiden tussen de 10 en 14 jaar zijn welkom om te komen shoppen in de Hip voor Nop walk-in closet. ‘Nieuwe’ kleding betalen de meiden met hun oude kleding. Tweedehands shoppen was nog nooit zo leuk! Sterre Koning is ook op het event aanwezig én treedt op! Ook zijn er deze dag workshops van Hip voor Nop ontwerpers, krijgen de meiden catwalkles én gaan ze daadwerkelijk aan het einde van de dag over de catwalk. Leuk extraatje: ze zijn onderdeel van een tv-uitzending, die 4 december op NPO Zapp te zien is. Meer informatie vind je hier.

Special
Op 27 november wordt een special van ‘Hip voor Nop’ uitgezonden. De meiden van girlband REMIX, bekend van Junior Songfestival 2018, krijgen een nieuwe outfit en gaan de catwalk op voor een spetterend optreden.

‘Hip voor Nop’ is elke woensdag om 17.40 uur te zien op NPO Zapp. Het nummer is vanaf 25 september (rondom de uitzending) te beluisteren en te zien op dit Zapp YouTube kanaal.

Datum: 20 september 2019
Auteur: Evangelische Omroep - Lisa van Slooten
Foto: Evangelische Omroep
Website: http://www.eo.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: