MENU
Familiedagen in Gorinchem voegt nieuwe onderdelen toe aan beurs

Familiedagen in Gorinchem voegt nieuwe onderdelen toe aan beurs

23 sep

GORINCHEM In de herfstvakantie keert Familiedagen terug in Evenementenhal Gorinchem. Het 3-daagse evenement dat zich richt op families uit de gereformeerde gezindte voegt nieuwe elementen toe aan het succesvolle beursconcept, zoals de Veluwse Dag op het hoofdpodium, uitdagende spelelementen voor tieners, een kinderhut en in een groot bassin zijn modelbouwschepen te bewonderen.

Een nieuw initiatief op Familiedagen Gorinchem is de Kinderhut waar kinderverhalen, -workshops en -animatie aangeboden worden. Verder werd vorig jaar al met succes het Kennislokaal gelanceerd. Het Kennislokaal maakt daarom ook dit jaar deel uit van de beurs. Hier kunnen bezoekers presentaties, lezingen, demonstraties en workshops over actuele en interessante onderwerpen volgen. Verder keert het Food & Family Plein terug op Familiedagen. Hier staan diverse ambachtelijke foodspecialisten klaar voor de bezoeker om hen alles over hun passie voor lekker eten te vertellen. Er zijn hier workshops, demonstraties en proeverijen bij te wonen.

Ook is het podiumprogramma definitief met onder meer (samen)zang en interactieve spelonderdelen. Zo staat het programma op de eerste dag in het teken van de Veluwe met onder andere Rien Mouw met een presentatie over de Veluwe en orgelimprovisaties van Pieter Heykoop. Verder zijn er optredens van de Verenigde Veluwse Koren onder leiding van Leander van der Steen en is er een quiz van de Reformatorisch Maatschappelijke Unie (RMU) met het thema Veluwe.

Openingstijden Familiedagen Gorinchem 2019
De komende editie van Familiedagen is te bezoeken op D.V. dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 oktober 2019 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15 en A27. Op de dinsdag en woensdag is Familiedagen te bezoeken van 12.00 tot 20.00 uur en op de donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. Kaarten zijn momenteel nog te bestellen met 10 procent korting. Net als het beursbezoek en het podiumprogramma zijn ook het eten en drinken inbegrepen bij een toegangskaart. Voor meer informatie: www.familiedagen.nu.

Datum: 23 september 2019
Auteur: Patrick Drenthen
Foto: Familiedagen - Heikoop Meida
Website: http://www.familiedagen.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: