MENU
Kringloopwinkel van Woord en Daad in Lisse geopend

Kringloopwinkel van Woord en Daad in Lisse geopend

28 sep

Op woensdag 11 september was de feestelijke opening van de Woord en Daad kringloopwinkel in Lisse. Na de opening stroomde de winkel vol met belangstellenden die al buiten stonden te wachten.

In de eerste uren konden de enthousiaste winkelvrijwilligers honderden bezoekers welkom heten en gingen de eerste artikelen over de toonbank. Voorzitter van het winkelbestuur Marius Nieuwenhuis sprak zijn grote waardering uit voor het vele werk dat door een groep van ruim 40 vrijwilligers in de weken voor de opening werd verzet.
Sponsorkinderen in Colombia
De winkel steunt met hun opbrengst een sponsorklas in Cartagena in Colombia. Kansarme kinderen ontvangen zo een veilige plek in een onveilig land. Dankzij de mogelijkheid om (Bijbels) onderwijs te volgen hebben zij kans op een betere toekomst.

Woord en Daad winkels
De winkel is geopend op woensdagmiddag, donderdag, vrijdag en zaterdag en is onderdeel van Stichting Woord en Daad Winkels, een netwerk van kringloopwinkels door heel Nederland. Kenmerken van deze winkels: duurzaam hergebruik van spullen, inzet voor projecten van Woord en Daad en een mooie ontmoetingsplek in dorp of stad!

Datum: 28 september 2019
Auteur: Woord en Daad
Foto: Videostill - Youtube
Website: http://www.woordendaad.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: