MENU
Israelische christen en Bijbelleraar Amir Tsarfati komt naar Nederland

Israelische christen en Bijbelleraar Amir Tsarfati komt naar Nederland

11 okt

Amir Tsarfati is op dit moment wereldwijd een van de meest toonaangevende sprekers over bijbelse profetie betreffende de eindtijd, de wederkomst en IsraŽl. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november is hij in De Basiliek tijdens de conferentie van Eurospirit.
Hij doet dat erg gebalanceerd en op een wijze die mensen aanmoedigt om te volharden in het geloof in deze laatste dagen. En zoals hij het uitlegt is het een boodschap van hoop en niet van doemdenken. Hij is majoor in het leger van IsraŽl (IDF Reserves) en op jonge leeftijd was hij al deputy gouverneur van Jericho en de Jordaanvallei; dus heeft hij erg veel kennis over de situatie in het Midden-Oosten.

vrijdag 29 november - 20.00
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KV Veenendaal

zaterdag 30 november - 11.00 - 17.00
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KV Veenendaal

Iedereen heeft vragen over de eindtijd. Maar zoals de IsraŽlische christen en gerespecteerd Bijbelleraar Amir Tsarfati uitlegt, is Bijbelse profetie een geheimenis en niet een geheim. Ieder die de tijd neemt om de profetie te onderzoeken, kan er inzicht in krijgen. Dit boek is daarbij een geweldige hulp.

Boek: Het laatste uur
Door de grondige en tot nadenken stemmende inzichten in de Bijbelse profetie en de hedendaagse toepassing, is Amirs verkenning van de Bijbel zowel verfrissend als fascinerend. In plaats van zich bezig te houden met speculatie en op de angstgevoelens van mensen te werken, komt Amir met waarheidsgetrouwe scenario's die gebaseerd zijn op de Bijbelse waarheid over de Opname, de antichrist en de Grote Verdrukking. Hij verduidelijkt ook de rol- en het lot- van Rusland, Iran de Europese Unie, de Verenigde Staten en IsraŽl in de eindtijd, en toont aan hoe precies op dit moment Bijbelse profetieŽn worden vervuld. Er is hoop te midden van de chaos. Wat er ook gebeurt, God heeft alles in Zijn Hand. Hij zal de Zijnen beschermen.

'Dit is een goed geschreven , opwindend tot nadenken stemmend, stimulerend en bemoedigend boek, dat iedereen zou moeten lezen' Anne Graham Lotz, auteur van The Daniel Prayer

'Wat God Zijn volk beloofd heeft, is Hij aan het vervullen. Ik geloof dat God Het laatste uur gaat gebruiken om harten te openen voor het evangelie.'
Dr. David Jeremiah, Oprichter en directeur van Turning Point, hoofdvoorganger van Shadow Mountain Community Church

Amir Tsarfati is geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Na het vervullen van zijn dienstplicht in het IsraŽlische leger (Israeli Defense Force) is hij verdergegaan aLs majoor bij de IDF-reservisten. Amir is president-directeur geweest van Sar El Tours and Conferences en heeft twintig jaar lang als reisleider gewerkt in IsraŽl. Hij is ook de oprichter en directeur van Behold IsraŽl, een non-profitorganisatie die wereldwijde realtimetoegang biedt tot betrouwbare bronnen van nieuws en informatie over IsraŽl, vanuit de krachtige context van Bijbelse geschiedenis en profetie. Amir is getrouwd en heeft vier kinderen. Meer informatie is te vinden op www.beholdisrael.org.

Datum: 11 oktober 2019
Website: https://www.eventsforchrist.nl/

Dit artikel delen: