MENU
Mozaiek0318 organiseert Worship Conference

Mozaiek0318 organiseert Worship Conference

06 okt

Mozaiek0318 organiseert op 15 en 16 november de Mozaiek Worship Conference in Veenendaal! De tweedaagse conferentie is voor leiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.

Dit jaar duurt de conferentie twee volle dagen. Op vrijdag en zaterdag kun je inspirerende seminars volgen en zijn er meerdere ‘word & worship’ diensten.

Kees Kraayenoord: “Wij geloven dat de kerk een plek is waar aanbidding, gebed en gerechtigheid bij elkaar horen. Aanbidding is God zien, gebed is elkaar zien, gerechtigheid is de wereld in nood zien. Daar wordt zichtbaar dat de kerk van Jezus Christus daadwerkelijk de hoop van deze wereld is.”

Mozaiek Worship Conference focust zich inhoudelijk op drie verschillende tracks: Worship, Prayer & Justice. Sprekers en leiders zijn o.a. Leeland Mooring (LEELAND), Brian Heasley (24-7 Prayer), Jan Pool (Stichting Hrtlink), Arjen ten Brinke (International Justice Mission, Mozaiek033) en Kees Kraayenoord (Mozaiek Worship, Mozaiek0318).

15 nov. Mozaiek Worship Conference 2019, Veenendaal
16 nov. Mozaiek Worship Conference 2019, Veenendaal

Datum: 6 oktober 2019
Auteur: Events4Christ
Foto: Events4Christ
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: