MENU
Events For Christ brengt Hillsong London naar Nederland

Events For Christ brengt Hillsong London naar Nederland

11 okt

Hillsong is een begrip geworden. Kerken over de hele wereld, liederen die door miljoenen gezongen worden en aanbiddingsteams die met een inspirerende passie telkens nieuwe muziek brengen. Het is bijzonder hoe iets wat ooit in een kleine gemeente in Australië begon, nu wortel geschoten heeft over de hele wereld.

Hillsong London is daarvan één van de meest actieve gemeenten met een aanbiddingsteam onder leiding van Reuben Morgan. De keren dat Hillsong London een aanbiddingsconcert geeft in Nederland zijn schaars. Het nieuwe jaar begint daarom met goed nieuws: Events For Christ brengt Hillsong London op vrijdag 24 januari naar Nederland.

Wat er ook in politiek opzicht gebeurt met het Verenigd Koninkrijk en haar relatie tot Europa; het hart van Hillsong London blijft kloppen voor de kerk buiten haar eigen landsgrenzen. Reuben Morgan en zijn team reizen regelmatig de wereld over om de christengemeenschap in andere landen te bemoedigen. De schrijver van liederen als ‘I Give You My Heart’, ‘Cornerstone’ en ‘Mighty To Save’ weet wat zo’n bemoediging doet. In 2012 verhuisde hij van de Hillsong Church in Sydney naar Londen om daar te helpen in de nieuw opgerichte Hillsong gemeenschap. Sindsdien reist hij met Hillsong London mee.

De impact van Hillsong London wordt regelmatig onderschat. Het team brengt niet alleen haar eigen albums met nieuwe aanbiddingsliederen uit (‘Shout God’s Fame’, ‘Jesus Is’ en ‘Hail To The King’); het werkte ook mee aan Hillsong Worship albums als ‘A Beautiful Exchange’ en ‘Glorious Ruins’. Hillsong London zingt tijdens haar tours dan ook Hillsong liederen die wereldwijd bekend zijn.

Kaarten voor Hillsong London in City life church Den Haag zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl of tel. 0297-237172.

De belangstelling voor het concert op 24 januari 2020 belooft groot te zijn. Organisator Events For Christ raadt daarom aan om vroegtijdig te reserveren.

Let op: Events For Christ is het officiële verkooppunt voor het concert van Hillsong London. Alleen hier bent u bij aankoop gegarandeerd van kaarten. Events For Christ raadt het kopen van kaarten via zogenaamde ‘ticketbureau’s’, die tickets doorverkopen voor scherp hogere prijzen en zonder garanties, sterk af.

Datum: 11 oktober 2019
Auteur: Events4Christ
Foto: Hillsong Londen Youtube
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: