MENU
Soul Survivor The Weekend van 1 tot en met 3 november

Soul Survivor The Weekend van 1 tot en met 3 november

09 okt

Alweer voor de derde keer op rij organiseert Soul Survivor in november The Weekend. De najaarseditie van het festival is speciaal voor achttien-plussers, vindt plaats in het Emmausklooster in Helvoirt en zit vol ontmoeting, fun, worship, teaching & ministry.

Jezus zette alles op z’n kop! Hij vernieuwde de wereld, ons beeld van God en alles daar tussenin. Dit doet Hij nog steeds, Hij maakt alles nieuw! Tijdens The Weekend willen we ontdekken wat dit betekent. We verlangen naar echte ontmoetingen, met elkaar en met God. Want ontmoetingen met Hem zijn levensveranderend.

Waar Soul Survivor The Weekend écht om draait: Jezus ontmoeten en samen ontdekken wat Gods nieuwe avontuur voor onszelf en onze generatie is. Dit doen we in gebed, in aanbidding, door te luisteren naar sprekers – Hans Maat, Sarah Trouerbach - Ben Hamida, Judith Kersloot en William Duijzer – en door dieper te graven in seminars. Maar ook door simpelweg met elkaar in échte verbinding te zijn – bijvoorbeeld tijdens een boswandeling, een feestje of het eten. Wij geloven dat God herstel, liefde en licht brengt door mensen heen. Samen gaan we op zoek naar Zijn nieuwe avontuur voor onze generatie.

Soul Survivor The Weekend in het kort:
- Vijf celebrations
- Prikkelende seminars
- 24/3 worship
- Swingend avondprogramma
- Overnachting in het klooster
- Ontbijt, lunch en diner inbegrepen
- Heerlijke koffie en taartjes van Soul Coffee
- Heel veel fijne mensen

Over Soul Survivor
Soul Survivor is een beweging van jongeren die meer van God in Nederland willen zien. We richten ons op tieners, jongeren, studenten en jeugdleiders. Bij ons staat groei in relaties centraal: je relatie met Jezus, met vrienden en met de wereld om je heen. Het is ons verlangen om jongeren toe te rusten Jezus zichtbaar te maken op de plek waar ze zijn.

Tickets bestellen doe je via tickets.soulsurvivor.nl/nl/the-weekend-2019 en meer informatie vind je op theweekend.soulsurvivor.nl.

Datum: 9 oktober 2019
Auteur: Soulsurvivor - Emmie Overbeek
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.theweekend.soulsurvivor.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: