MENU
Familiedagen lanceert nieuwe trouwbeurs in Gorinchem

Familiedagen lanceert nieuwe trouwbeurs in Gorinchem

16 okt

HARDENBERG/GORINCHEM – Door de ongunstige regiovakanties in het voorjaar van 2020, heeft organisator Easyfairs besloten om de editie van Familiedagen Hardenberg minimaal een jaar op te schuiven. Doordat de vakanties ongelijk lopen, krijgen niet alle families uit de gereformeerde gezindte de mogelijkheid om de beurs te bezoeken in het voorjaar van 2020. De organisatie beoogt om 2021 weer een editie van Familiedagen in Hardenberg te organiseren. Daartegenover lanceert Easyfairs op 3 en 4 april 2020 een nieuwe nationale beurs voor toekomstige christelijke bruidsparen, namelijk Trouw & Liefde in Evenementenhal Gorinchem.

Door het tijdelijk wegvallen van Familiedagen Hardenberg in 2020, maakt Easyfairs van de mogelijkheid gebruik om ‘terug naar de tekentafel te gaan’. Na negen geslaagde edities op rij wordt in het komende jaar kritisch naar het huidige concept van Hardenberg gekeken. “We vinden het erg jammer dat Familiedagen in Hardenberg komend jaar niet door kan gaan. We gebruiken dit tussenjaar om in gesprek te gaan met onze standhouders en bezoekers. Wat willen zij voor de toekomst? De wensen en behoeften die naar voren komen, vormen dadelijk de basis van een vernieuwde Familiedagen Hardenberg”, legt Nadine van Heijst uit namens Easyfairs.

Extra grote editie Familiedagen Gorinchem
De verplaatsing van Familiedagen Hardenberg heeft geen gevolgen voor de aankomende editie in Gorinchem: D.V. dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 oktober 2019 (herfstvakantie). “Sterker nog: we gaan juist groter uitpakken dan ooit. Het podiumprogramma is omvangrijk met vele optredens en presentaties, het kennislokaal wordt uitgebreid met interessante onderwerpen, lezingen, demonstraties en workshops over actuele thema’s. Dit jaar is er voor het eerst een kinderhut voor de kleinste bezoekers en een gezellig Food & Familieplein. Ook betrekken we de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem bij de beurs”, aldus Van Heijst.

Familiedagen Gorinchem is op D.V. 22 en 23 oktober te bezoeken van 12.00 tot 20.00 uur en op 24 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Kaarten zijn momenteel nog online te bestellen met 10 procent korting. Net als het beursbezoek en het podiumprogramma zijn ook het eten en drinken inbegrepen bij een toegangskaart. Voor meer informatie: www.familiedagen.nu.

Nieuwe beurs: Trouw & Liefde!
Easyfairs maakt vol enthousiasme bekend dat in 2020 een nieuwe beurs wordt gelanceerd voor toekomstige christelijke bruidsparen: Trouw & Liefde. Deze beurs vindt plaats op D.V. vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem. De organisatie is onder meer op zoek naar standhouders op het gebied van trouwkleding en accessoires, trouwlocaties, vervoer, foto- en videografen, alles wat gerelateerd is aan het huwelijk. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Nadine van Heijst (nadine.vanheijst@easyfairs.com of 0183-680611). Bekijk alle informatie op de website van Trouw & Liefde: www.trouw-liefde.nl.

Datum: 16 oktober 2019
Auteur: Familiedagen - Patrick Drenthen
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.familiedagen.nu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: