MENU
Herstel van het huwelijk van Annelies: God verandert mensen

Herstel van het huwelijk van Annelies: God verandert mensen

20 okt

Annelies is getrouwd met Pieter. Samen hebben ze veel meegemaakt in hun huwelijk. Mooie en minder mooie dingen. Pieter lijdt aan een ernstige huidziekte waardoor veel dingen mis gingen in het gezin en waardoor het heel zwaar was. Samen hebben ze een bedrijf maar de werkdruk voor Annelies werd steeds hoger zodat ze zich soms afvroeg of ze alles alleen moest doen.

Uiteindelijk escaleerde dit. Annelies wou gaan scheiden en was gebroken. Ze was helemaal klaar met het huwelijk. Ze wilde weg, weg van alles, ook van alle verantwoordelijkheden. En zo gebeurde het ook. Maar God liet haar niet los. Na een moeilijke periode kwam er herstel.

Pieter liet zich dopen. Annelies was er bij en werd diep geraakt. Pieter liet Annelies op een bepaalde manier los, hij gaf haar aan God terug omdat hij zich vasthield aan de Here Jezus. Dit merkte Annelies, en dit had een enorme impact op haar leven.

Bekijk en beluister deze video. Wat Annelies en Pieter mee hebben gemaakt is levensveranderend. Alleen God kan mensen zo veranderen.

Misschien wil je meer weten over dit leven met God. De Bijbel is Gods boek, daarin kun je alles vinden wat je nodig hebt. Kort samengevat is dit de boodschap:

De weg naar het Leven
1. God heeft alles gemaakt: de aarde, planten, dieren, mensen... In het begin was alles prachtig. Er was geen ziekte en geen dood. En God had een relatie met de mensen.
2. Maar de eerste mensen, Adam en Eva, werden ongehoorzaam en opstandig. Vanaf dat moment
was de relatie tussen God en mensen verbroken.
3. Ruzie, eenzaam heid, ziekte en dood zijn de gevolgen. Zonder God is er geen werkelijk leven. Ook ik leef ge scheiden van God. Hij moet mij straffen voor mijn verkeerde daden (‘zonden’ noemt de Bijbel dat). Als ik sterf, blijf ik ver van God vandaan.
4. Uit liefde zorgde God voor een oplossing. Zijn Zoon, Jezus Christus, kwam uit de hemel naar de aarde. Hij stierf aan een kruis. Daar droeg Hij mijn straf. Na drie dagen stond Hij op uit de dood.
5. Als ik geloof dat Jezus Christus voor mijn zonden is ge storven en ik Hem aanneem als Redder, krijg ik een relatie met God. Ik word Zijn kind!
6. Nu is mijn nieuwe leven begonnen! Ik kan elke dag met God praten (bidden). In de Bijbel, het boek van God, lees ik wat Hij tegen mij zegt.
7. Dit nieuwe leven gaat verder, ook na mijn dood. Als ik sterf, zal ik bij God zijn in de hemel.

Datum: 20 oktober 2019
Auteur: Jij daar - Getuigenis Annelies
Foto: Jij daar
Website: http://www.jijdaar.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: