MENU
Geloven tegen toenemende verdrukking in

Geloven tegen toenemende verdrukking in

29 okt

Trans World Radio (TWR) organiseert half november zes bijeenkomsten waarin Andrew Sundar komt vertellen over de situatie van de christenen in zuidelijk AziŽ. Andrew is als regiodirecteur verantwoordelijk voor het werk van TWR in deze roerige regio.

In zijn presentatie zal hij zich met name richten op de landen Sri Lanka, India en Pakistan en de betwiste regio Kashmir. De afgelopen maanden bereikten ons hiervandaan regelmatig nieuwsberichten over politieke onrust en (religieus) geweld. En dat laatste is zeker ook voor veel christenen in deze landen aan de orde van de dag.

Andrew Sundar kan uit de eerste hand vertellen hoe het is gesteld met de vervolging van christenen in de genoemde landen. Hoe is het om te blijven geloven tegen de toegenomen verdrukking in? Wat is de impact van het werk van TWR? En hoe kan het Evangelie toch blijven klinken, in nog meer talen? Want ondanks de weerstand die er is, zijn er zeker ook ambitieuze plannen.

De ontmoetingen met Andrew Sundar worden gehouden in Barneveld, Drachten, Hardinxveld-Giessendam, Moerkapelle en Zwolle. Prachtige kansen om van dichtbij te horen over de omstandigheden van christenen ver weg. Belangstellenden zijn van harte welkom, de toegang is gratis. Wel stelt TWR aanmelding via de website op prijs.

Praktische informatie regiobijeenkomsten TWR:

Maandagavond 11 november, inloop 19:30 uur en aanvang programma 20:00 uur:
Barneveld, Huize De Schaffelaar, Stationsweg 6

Dinsdagavond 12 november, inloop 19:30 uur en aanvang programma 20:00 uur:
Zwolle, Windesheim, Campus 2-6, H-gebouw (H2.03)

Woensdagavond 13 november, inloop 19:30 uur en aanvang programma 20:00 uur:
Moerkapelle, Christelijke Basisschool Rehoboth, Windvaan 8

Donderdagavond 14 november, inloop 19:30 uur en aanvang programma 20:00 uur:
Hardinxveld-Giessendam, Zalencentrum De Parel, Talmastraat 9

Vrijdagochtend 15 november, inloop 10:00 uur en aanvang programma 10:30 uur:
Barneveld, Huize De Schaffelaar, Stationsweg 6

Maandagavond 18 november, inloop 19:30 uur en aanvang programma 20:00 uur:
Drachten, Gomarus College, De Drift 38

Aanmelden voor een van deze bijeenkomsten kan via www.transworldradio.nl/regiodagen2019 of telefonisch tijdens kantooruren 0342-478432

Over Trans World Radio (TWR)
Trans World Radio laat wereldwijd het Evangelie van Jezus Christus horen via radio en andere media. TWR maakt hierbij gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. Steeds vaker worden de programmaís van TWR ook via internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd.

Datum: 29 oktober 2019
Auteur: TWR - Wim Klein
Foto: TWR
Website: http://www.transworldradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: