MENU
Gasten op Vakantiepark De Kleine Belties sparen voor Jemima

Gasten op Vakantiepark De Kleine Belties sparen voor Jemima

30 okt

In het vakantieseizoen 2019 hebben de gasten van De Kleine Belties geld ingezameld tijdens de collectes van de Zondagavondzang, verkoop tijdens de 55+ weken en op de Belties Braderiedag voor Jemima. We hebben samen een mooi bedrag opgehaald van 5.800,- en dit is gedoneerd aan het goede doel.

Al meer dan 35 jaar is Jemima de christelijke gehandicapteninstelling van Bethlehem en omgeving. In de Arabische cultuur is er weinig aandacht en zorg voor kinderen met een meervoudige beperking. Deze kinderen worden door stichting Jemima liefdevol opgevangen, krijgen de zorg die nodig is en kunnen zo hun talenten en vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast mogen de (vaak islamitische) kinderen hier een christelijke opvoeding genieten en horen van de ware God van hemel en aarde!

De overheid draagt helaas niets bij, dit betekent dat wij volledig afhankelijk zijn van donaties met name uit Nederland. Stichting Jemima is daarom ook dankbaar dat De Kleine Belties een prachtig bedrag van 5.800 heeft opgehaald afgelopen jaar. Niet alleen de opbrengst maar ook de warme betrokkenheid op het werk heeft ons bijzonder geraakt!

Datum: 30 oktober 2019
Auteur: De Kleine Belties - Rebecca van Dijken
Foto: De Kleine Belties
Website: http://www.kleinebelties.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: