MENU
GZB lanceert VITA-vrouwenbeweging

GZB lanceert VITA-vrouwenbeweging

05 nov

Zendingsorganisatie GZB lanceerde afgelopen zaterdag de VITA-vrouwenbeweging. Een beweging van betrokken vrouwen met een warm hart voor zending. De naam VITA betekent Ďlevení, onder die naam wil de GZB meer vrouwen betrekken bij de verspreiding van het Evangelie. Tijdens een speciale vrouwendag, die in het teken stond van het gevangeniswerk in AlbaniŽ, hebben vrouwen zich verbonden aan VITA.

Tijdens deze vrouwendag in de Wittenberg in Zeist deelde evangeliste Vita uit AlbaniŽ inspirerende en bemoedigende verhalen. Zij werkt onder vrouwen in gevangenissen in vaak uiterst moeilijke omstandigheden. Hier deelt zij het Evangelie en brengt ze een boodschap van Hoop. Eťn van de vrouwen verwoordde het als volgt: ďHad ik een leven, voordat ik de boodschap van God hoorde?Ē. Ondanks haar gevangenschap voelt ze zich vrij. De GZB werkt met partnerorganisatie ShKBSh (Prison Fellowship AlbaniŽ) in de vrouwengevangenis met als doel vrouwen toe te rusten. Uiteindelijke doel is alle 6.000 gevangen in 23 gevangenissen in AlbaniŽ te bereiken en hen de kans te geven om Jezus Christus te leren kennen.

Met deze VITA-vrouwenbeweging wil de GZB vrouwen inspireren om hun leven te delen en zending wereldwijd te ondersteunen.

Datum: 5 november 2019
Auteur: Wilma van der Meij
Foto: GZB
Website: http://www.GZB.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: