MENU
Award voor FunkyFish: beste datingsite van het jaar

Award voor FunkyFish: beste datingsite van het jaar

21 nov

Hilversum - Christelijke datingsite FunkyFish.nl heeft gisteravond tijdens De Website Van Het Jaar award show voor de tweede keer de prijs voor Beste Datingsite gewonnen. Relatieplanet.nl pakte wederom de prijs voor Populairste Datingsite. Funky Fish werd tweede in deze categorie.

Funky Fish laat hiermee andere genomineerde websites als Parship.nl, Lexa en Second Love achter zich. Het kleine team achter de christelijke datingsite is dan ook enorm trots, verrast en vereerd dat ze deze belangrijke publieksprijs weer hebben gewonnen.
De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland.

Het Nederlands publiek heeft haar stem uitgebracht in 37 categorieën. Alle websites werden beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie zijn twee prijzen uitgereikt: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen.

Datingsite FunkyFish.nl bestaat sinds 2002 en is opgericht door R. Brands.

Datum: 21 november 2019
Auteur: Funky Fish
Foto: Funky Fish
Website: http://www.funkyfish.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: