MENU
Huis van Belle is op zoek naar 350 nieuwe meebouwers

Huis van Belle is op zoek naar 350 nieuwe meebouwers

25 nov

Utrecht – Voor het einde van het jaar streeft Stichting Huis van Belle ernaar om 350 nieuwe meebouwers in huis te hebben. Meebouwers zijn mensen en/of bedrijven die financieel achter deze organisatie voor tienermeiden gaan staan.

Een ambitieus plan? Directeur Joyce den Engelse is positief: “Eens, maar… niet onhaalbaar. Als meebouwer draag je namelijk je steentje bij en investeer je in een mensenleven. Het is belangrijk dat tienermeiden een veilige omgeving hebben waarin ze op zoek kunnen gaan naar hun identiteit. Huis van Belle is zo’n omgeving. Keer op keer horen we terug hoe meiden sterker in hun schoenen komen te staan. We gebruiken diverse kanalen om over onderwerpen te communiceren die voor deze meiden aan de orde van de dag zijn. Van leuke ontspannen topics tot dilemma’s waarmee ze geconfronteerd worden. ‘Fun, faith & more’ gaan daarbij hand in hand. We maken onderwerpen bespreekbaar en reiken meiden handvatten aan om zelf keuzes te leren maken.”

Waarom meebouwen?
“Meebouwen aan Huis van Belle stelt volwassenen in de gelegenheid om via onze organisatie op een hele praktische manier van betekenis te zijn voor deze waardevolle leeftijdsgroep. We zijn grotendeels afhankelijk van giften. Richting het einde van het jaar zijn we op zoek naar mensen die zich voor 2020 een jaar lang willen verbinden aan onze missie door middel van een maandelijkse financiële bijdrage. Dit kan al vanaf 5 euro per maand. Want: samen staan we sterk.”

Wie kan meebouwen?
“Iedereen die een hart heeft voor tienermeiden en zich kan vinden in de missie van Huis van Belle! Dat kunnen ouders zijn, opa’s en oma’s, ooms en tantes maar ook bedrijven die op zoek zijn naar een waardevolle investering of kerken die een goed doel willen ondersteunen.”

Datum: 25 november 2019
Auteur: Huis van Belle
Foto: Ineke Linssen Fotografie
Website: http://www.huisvanbelle.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: